Andra, detalii din culisele show-ului Vocea României. Ce se întâmplă atunci când camerele de filmat se opresc

Publicat pe

Andra este pentru prima oară jurat la Vocea României. Are o echipă puternică şi speră să câştige. Marea cântăreaţă ne-a oferit un interviu în exclusivitate!

Talent. Determinare. Ambiție. Andra și Irina Rimes au avut parte de o nouă provocare profesională anul acesta: scaunul de antrenor de la „Vocea României.

Concursul se apropie de final, iar cele două reprezentante ale sexului frumos de la masa antrenorilor ne-au oferit câte un interviu savuros despre ce înseamnă „Vocea, în spatele scenei, despre rivalități și răutăți, dar și despre… familie, având în vedere că se apropie Sărbătorile, cu pași repezi.

Andra, pentru tine este primul sezon „Vocea României. Cum a fost experiența? Bănuiesc că altfel decât ți-ai imaginat…

Vocea României este o experiență super intensă. Cred că e altfel decât mi-am imaginat, da, pentru că nu îți poți închipui cu adevărat cum este pe scaunul roșu. Să asculți fără să vezi persoana, să pariezi pe o voce pe care o asculți un minut-două e o responsabilitate mare. Plus că ai dialogurile cu ceilalți antrenori, asta e un sport extrem!(râde) Toată lumea vrea să îi antreneze pe cei mai buni și ne aprindem un pic.

Te-am văzut plângând la emisiune, atunci când Tudor ți-a criticat momentul live… Povestește-ne puțin despre acest episod!

Eu sunt extrem de pasionată de ceea ce fac, trăiesc la intensitate maximă toate fac, trăiesc la intensitate maximă toate momentele. Știi cum mai spune lumea: „Nu o lua personal! Sau: „Nu te implica atât de mult! Eu nu pot, mă implic 200%. Când Tudor sau oricine altcineva ar spune că o interpretare nu a ieșit cum ar fi trebuit, din punctul său de vedere, eu sufăr. Mă atașez de echipa mea, vreau ca ei să ajungă departe și vreau ca oamenii să vadă potențialul lor. Nu vreau ca cineva sa-i descurajeze!Uneori, asta se vede în lacrimile mele, alteori în nopțile nedormite sau în zilele întregi de repetiții la studio.

Ai avut un episod tensionat și cu Irina, atunci când ea te-a blocat, și părea că nu îți e confortabil… Cum percepi aceste momente de riva litate și cât de repede/ușor treci peste?

Eu înțeleg regulile jocului și le accept. Asta nu înseamnă că îmi convine mereu ce se întâmplă!Nici nu sunt o actriță demnă de premii, eu spun ce gândesc, arăt ce simt. Când un alt antrenor mă blochează, normal că nu-mi pică bine. Sau dacă nu mă alege un concurent. Eu vreau sa am cea mai tare echipă. Sunt foarte competitivă, să știi. E un show, dar ca să aibă farmec trebuie să luăm jocul în serios, miza e mare. Unor concurenți acest show le va schimba viețile.

Care a fost cel mai greu moment de la Vocea României, de până acum?

Când trebuie să aleg eu în fiecare „battle un concurent pe care să îl păstrez pentru etapa următoare. Eu mă atașez de concurenți, cum spuneam, și aș vrea să merg mai departe cu toți, să aibă mai mulți o șansă în finală. Aș prefera să aleagă publicul, dar ăsta e concursul.

Povestește-ne o întâmplare de culise pe care nu o vei uita prea curând…

Am întâlnit familiile unor concurenți în culise, după ce ei aflaseră că merg mai departe. M-a emoționat foarte tare fericirea lor, parcă toți se antrenaseră pentru emisiune, mama, tata, frații, prietenii, nu doar concurentul de pe scenă. Așa e cu oamenii dragi, sunt alături de tine și se frământă și dacă nu urcă pe scenă neapărat.

În ce măsură dezbați cu Cătălin ceea ce se întâmplă la Vocea României și ce sfaturi îți dă el?

Cătălin mă întreabă mereu despre show și uneori vine la filmări, dar fiind un show despre muzică, el nu îmi dă sfaturi. Mă susține altfel, mă încurajează, îmi spune uneori să îmi stăpânesc entuziasmul sau… frustrarea. Eu sunt vulcanică, pasională, îmi vine să urlu când nu îmi iese ceva.

Interviul integral îl puteţi găsi în numărul de decembrie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei.

Coperta VIVA! decembrie

Coperta VIVA! decembrie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter