Andra împlineşte astăzi 31 de ani. Cum îşi sărbătoreşte artista ziua de naştere!

Publicat pe

E zi de mare sărbătoare astăzi în familia Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, pe 23 august Andra împlinind 31 de ani, şi tot în această zi cuplul sărbătorind 9 ani de la nuntă.

După o vacanţa în familie în Grecia, Andra şi Cătălin Maruţă se află acum la Budapesta pentru a urmări concertul lui Robbie Williams, biletele fiind un cadou din partea lui Cătălin.

Ea le-a dezvăluit fanilor săi ce planuri are pentru această zi specială, pe care o petrece alături de Cătălin în Ungaria.

Salutari din Budapesta, la 31 de ani fara o zi! Maine sarbatorim la concertul lui Robbie!!! 🍉🍉🍉

A post shared by Andra (@andraofficial) on

„Salutări din Budapesta, la 31 de ani fără o zi! Mâine sărbatorim la concertul lui Robbie!!!', a scris Andra pe reţele de socializare, iar fanii s-au întrecut în urări care de care mai frumoase.

Vezi si: 

Gina Pistol – 8 ipostaze sexy in Viva!

Excursia la Budapesta este astfel una extrem de romantică pentru Andra şi Cătălin, care au astfel ocazia să petreacă câteva zile în doi şi să sărbătorească de două ori: atât ziua Andrei cât şi aniversarea căsătoriei lor.

 

Vezi si:

Andra si Catalin Maruta – 10 ipostaze inedite in Viva!

 

Andra împlineşte astăzi 31 de ani. Cum îşi sărbătoreşte artista ziua de naştere!Andra împlineşte astăzi 31 de ani. Cum îşi sărbătoreşte artista ziua de naştere!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter