Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi: „Măcar e conștientă că am și alte gagici”

Publicat pe

Andra Volos și Bogdan Mocanu au decis să se împace. Cei doi foști concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei și-au dat încă o șansă. Andra a revenit în România și a plecat cu iubitul ei la mare, acolo unde au fost surprinși într-o locație luxoasă. Chiar dacă s-au împăcat, cei doi n-au ratat șansa să se tachineze reciproc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

'L-am adus pe o plajă unde nu sunt fete', spune Andra, râzând

Andra a fost întotdeauna geloasă în relația ei cu Bogdan. Deși nimeni nu se mai aștepta la acest lucru, vedeta Puterea Dragostei s-a decis să-l ierte, din nou.

 După ce și-a luat permisul de conducere în Italia, frumoasa șatenă a venit în România, unde a plecat cu iubitul ei pe litoral. Imaginile postate. pe paginile lor de Instagram i-au făcut pe susținătorii acestora să creadă că relația lor va dura mult timp.

Cei doi s-au tachinat, astăzi, pe plajă, în timp ce câștigătorul sezonului 1 Puterea Dragostei făcea un live pe pagina lui de Instagram. N-au ratat nicio secundă pentru a-și arăta dragostea, dar și geloziile.

 'Măcar e conștientă că am alte gagici', a spus Bogdan, ironic.

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi: „Măcar e conștientă că am și alte gagici'Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi: „Măcar e conștientă că am și alte gagici'

Geloasă din fire, Andra a replicat imediat: 'Îți dau una pe live-ul ăsta'. 

'Nu mă lasă pe plajă să stau dezbrăcat', spune fostul concurent de la Puterea Dragostei. Andra susține că l-a adus pe iubitul ei la o plajă unde nu sunt fete.

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, din casa Puterea Dragostei.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul competiției și au rămas împreună și după încheierea acesteia. Deși viața le-a pus multe obstacole în cale, se pare că iubirea dintre cei doi foști concurenți a fost mai puternică decât orice. 


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter