Andrea Ivanov este femeia cu cele mai mari buze din lume. Cum arăta înainte de cele 20 de intervenții cu acid hialuronic

Publicat pe

În ziua de astăzi, intervențiile estetice au devenit ceva destul normal, însă Andrea Ivanova a vrut să iasă din tipar cu buzele sale injectate până la refuz cu acid hialuronic. Tânăra vrea să intre în Cartea Recordurilor.

Andrea Ivanova este din Bulgaria, are 22 de ani și și-a injectat acid hialuronic în buze de 20 de ori până acum. Fotomodelul nu vrea să se oprească aici, ci speră că va intra în Cartea Recodurilor ca fiind femeia cu cele mai mari buze.

Până acum, tânăra a investit 3000 de dolari în injecțiile pe care le-a făcut, pentru un mililitru de acid hialuronic scoate din buzunar 150 de dolari. Ultima intervenție și-a făcut-o live, în fața a peste 40.000 de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Andrea Ivanova a început transformarea în anul 2018

Este numită 'Păpușa Barbie' și a reușit să șocheze pe toată lumea cu buzele sale uriașe. Tânăra din Bulgaria a început transformarea aceasta în anul 2018, pentru că și-a dorit să arate diferit și ieșit din comun.

Înainte de a face aceste intervenții estetice, Andrea Ivanova este o fată normală cu trăsături finuțe. Transformarea este colosală, iar tânăra este fericită cu rezultatul obținut și nu consideră că a făcut vreo greșeală.

Din păcate, din cauza epidemiei Andrea Ivanova nu poate primi vizita experţilor Guinness pentru a obţine un titlu mondial.

Citește și: Probleme în Paradis? Anda Adam a renunțat la verighetă! În urmă cu doar câteva luni, a declarat că-și mai dorește un copil!

FOTO: Instagram

Andrea Ivanov este femeia cu cele mai mari buze din lume. Cum arăta înainte de cele 20 de intervenții cu acid hialuronicAndrea Ivanov este femeia cu cele mai mari buze din lume. Cum arăta înainte de cele 20 de intervenții cu acid hialuronic
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter