Andreea Antonescu, primele declarații despre cel de-al doilea copil. „Poate vrea Dumnezeu”

Publicat pe

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, deși artista nu a divorțat încă de soțul ei, Traian Spak. Mai mult, se pare că vedeta se gândește serios să devină din nou mamă, mai ales că fetița ei își dorește un frate sau o surioară.

Andreea Antonescu, primele declarații despre cel de-al doilea copil. „Poate vrea Dumnezeu'Andreea Antonescu, primele declarații despre cel de-al doilea copil. „Poate vrea Dumnezeu'

Artista se gândeşte să își mărească familia și să mai facă un copil, chiar dacă în această perioadă este implicată în mai multe proiecte care îi ocupă majoritatea timpului.

„Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior. Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie.”, a declarat Andreea Antonescu pentru OK! Magazine.

Cum se înţelege Ştefan Manolache cu fiica Andreei Antonescu

Andreea Antonescu a dezvăluit și cum se înțelege fiica ei cu Ștefan Manolache.

„Au aceeaşi pasiuni, mănâncă împreună, ba se uită împreună la aceeaşi desene, ba fac cele mai mari năzbâtii de pe faţa pământului. Câteodată să simt în plus, îşi spun sincer. Sunt prieteni, sunt prieteni foarte buni. Fac năzbâtii împreună, mănâncă ouă de ciocolată împreună, mănâncă ciocolată pe ascuns”, a mai adăugat vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter