Andreea Antonescu, schimbare radicală de look. A renunțat complet la părul blond

Publicat pe

Andreea Antonescu și-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look. Fosta componentă a trupei Andre pregătește multe surprize, iar aceasta pare că este foarte fericită, deși s-a zvonit că este la un pas de divorț.

Andreea Antonescu a renunțat la extensii, dar și la părul blond. Cântăreața s-a vopsit castaniu închis și o prinde de minune noua culoare. De-a lungul timpului, Andreea Antonescu a bifat mai multe schimbări de look și a dat dovadă că niciodată nu-i este frică să încerce ceva nou.

'Vouă v-a plăcut, iar eu m-am conformat', a scris artista pe una dintre rețelele de socializare. Andreea Antonescu a primit foarte multe complimente din partea fanilor, ceea ce înseamnă că schimbarea de look este una reușită.

Andreea Antonescu, despre divorțul de soțul ei

Andreea Antonescu nu ar exclude varianta unui divorț, însă a declarat că nu s-a schimbat statutul ei. Cântăreața este de părere că nimeni nu este pentru totdeauna și că se pot întâmpla multe în ceea ce privește situația ei amoroasă.

'Mă deranjează ideea de doamnă. Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț', a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan.

FOTO: Facebook

Andreea Antonescu, schimbare radicală de look. A renunțat complet la părul blondAndreea Antonescu, schimbare radicală de look. A renunțat complet la părul blond
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter