Andreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul. Cui îi revine casa din SUA

Publicat pe

Andreea Antonescu și Traian Spak sunt în prag de divorț și au negociat partajul. Cei doi au locuit împreună în SUA, într-o casă evaluată la 500.000 de dolari. Artista a explicat de ce nu s-a finalizat încă divorțul și ce se va întâmpla cu imobilul din State.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu și Traian Spak au stabilit termenii partajului. Solista a anunțat că va divorța acum mai bine de un an, însă, în acte, cei doi încă sunt căsătoriți. Andreea a explicat, conform click.ro, că divorțul nu este finalizat din cauza pandemiei. Traian Spak ar trebui să vină din Statele Unite în România pentru a merge împreună la notar să semneze actele.

Andreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul. Cui îi revine casa din SUAAndreea Antonescu și Traian Spak au negociat partajul. Cui îi revine casa din SUA

În urma partajului, Andreea Antonescu va rămâne cu casa din SUA, evaluată la 500.000 de dolari, locuință în care a conviețuit cu Traian, dar care este pe numele artistei. Jumătatea Andre chiar vrea să se întoarcă în State, dar doar pentru vacanță.

Traian mai este soțul meu în acte. E același răspuns dintotdeauna, divorțez când va veni el în țară. Noi am rămas în relații bune. Când va veni în România, vom divorța la notar. El trebuie să fie prezent măcar la semnarea actelor. Mi-e dor de America, voi merge cu Sienna la el, adică și la mine. Casa din America e doar pe numele meu', a declarat Andreea, în emisiunea „La Măruță'.

Andreea Antonescu este încă singură

Andreea Antonescu a mărturisit că momentan este singură, nu este implicată într-o relație. Artista a mai spus că ar fi cazul să-și ridice pretențiile și să aibă așteptări mai mari de la cel care urmează să-i fie pereche.

„Sunt singură, nu am pe nimeni, poate este cazul să ridic și eu pretențiile, să am ceva așteptări, dar dacă e să vină, eu sunt aici', a spus Andreea.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei:

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu:

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Citește și: Andreea Ibacka, anunțată de medic la începutul sarcinii că poate avea tripleți:

Solista a vorbit și despre fetița ei, Sienna, în vârstă de 10 ani. Copila locuiește momentan la Galați, unde este îngrijită de bunica ei, mama Andreei. Cântăreața a mai mărturisit că atât ea, cât și Traian Spak își doresc în primul rând ca Sienna să fie bine și fericită și că pentru asta vor lupta:

„Înainte de orice ne dorim ca Sienna să fie bine, fericită, și pentru asta luptăm'.

Andreea Antonescu și Traian Spak, mariaj de 8 ani

Andreea Antonescu și Traian Spak au fost căsătoriți timp de 8 ani. Căsnicia a început să nu mai funcționeze din cauza distanței de aproape 10.000 km. În timp ce Traian era în SUA, unde se ocupa de afaceri, Andreea făcea naveta între State și România.

Cântăreața a declarat, într-un interviu click.ro, că ea și Traian au rămas buni prieteni și a povestit cum acesta a ajutat-o cu sfaturi cât timp a fost în competiția Survivor.

El a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copilului meu', spunea Andreea Antonescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter