Andreea Antonescu, totul despre divorț: "De câteva luni, eu și Traian suntem doi oameni liberi!" Motivele care au condus la destrămarea căsniciei

Publicat pe

A fost idolul unei generații. A trăit și a câștigat, în adolescență, cât nu trăiesc și nu câștigă alții într-o viață. A plătit prețul succesului cu vizite la psiholog. A trăit visul american. A devenit mamă și soție. Acum, la 37 de ani, Andreea Antonescu a dat un restart vieții și nu se teme deloc s-o ia de la capăt… singură! Și, despre toate schimbările din viața ei personală și profesională, ne-a povestit în acest interviu.

Încă de acum câțiva ani, mai ales în momentul în care tu ai început să vii în România și să stai aici perioade lungi de timp, au apărut zvonurile divorțului… Care este adevărul?

Așa este, au fost zvonuri încă de acum patru ani. Nu era nimic adevărat. Mă deranjau și mă-ntrebam mereu de ce trebuie să dau argumente pentru niște născociri! Și, cu toate că răspundeam de fiecare dată întrebărilor tuturor, oamenii nu erau mulțumiți și tot argumentau contra. Probabil mulți și-au pus problema distanței, probabil s-au gândit că nu se poate așa ceva în secolul nostru, dar lumea nu știa concret de câte ori plecam eu în State sau venea Traian aici, pentru că nu voiam să fac un mega subiect din asta! La urma urmei, această distanță de 10.000 km despre care s-a tot discutat, în anul 2019 se rezumă, de fapt, la două zboruri cu avionul, un total de 15-17 ore distanță, nimic complicat. Am considerat că ceea ce se întâmplă în familia mea trebuie să fie discret și să țină doar de membrii ei, nu să expunem la televizor orice intimitate, din dorința de a fi mereu în atenția publicului. Dacă am avut perioade în care am stat mai mult în România, a fost doar pentru că Sienna e aici la școală, aceasta fiind 100% dorința mea și, pe de altă parte, multe proiecte din punct de vedere muzical. Numai anul trecut am avut 100 de concerte…

 

 

În urmă cu aproximativ o lună, s-a speculat chiar că tu și soțul tău ați divorțat deja. S-a întâmplat asta? Ce este adevărat din aceste zvonuri?

Speculații sunt de câțiva ani deja! Într-adevăr, sunt mai dese în ultima lună, am remarcat… În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc. Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui.

Când ai simțit tu că a început mariajul să scârțâie?

Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune. Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu. La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac.

Andreea Antonescu, totul despre divorț: "De câteva luni, eu și Traian suntem doi oameni liberi!" Motivele care au condus la destrămarea căsnicieiAndreea Antonescu, totul despre divorț: "De câteva luni, eu și Traian suntem doi oameni liberi!" Motivele care au condus la destrămarea căsniciei

Citește continuarea interviului în numărul de septembrie al revistei VIVA!

Foto: Alexandru Roșieanu, Facebook 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter