Andreea Bălan a fost la un pas să piardă sarcina. Cântăreaţa a trecut prin momente delicate

Publicat pe

Andreea Bălan a fost la un pas să piardă sarcina. Cântăreaţa a povestit că a trecut prin momente dificile şi a fost nevoită să ia o pauză. Programul mult prea aglomerat nu e potrivit pentru o viitoare mămică!

Andreea Bălan este însărcinată acum pentru a doua oară. Anul viitor, vedeta va aduce pe lume al doilea copil al său cu George Burcea. Părinţii sunt în culmea fericirii, aşteptau cu mult entuziasm să aibă casa plină. Iată că momentul cel mare se apropie!

Artista şi-a adus aminte de sarcina trecut, cu micuţa Ella, şi a declarat că a fost la un pas să o piardă deoarece muncea foarte mult. Era în luna a şasea şi urca pe scenă, la concerte, făcea multe acrobaţii. A decis să nu mai facă efort şi să ia o pauză. Aşa a reuşit să ducă sarcina la bun sfârşit, totul a decurs minunat.

„Mi-aşteptam sorocul pentru că dacă aş fi făcut efort, riscam să pierd sarcina. Am primit foarte multe mesaje de la diferite mămici care mă întrebau cum de pot să dansez în continuare la şase luni, şase luni jumate, cam cum sunt în 27 de săptămâni şi care este diferenţa între prima sarcină şi a doua sarcină?

La mine cel puţin este o diferenţă foarte mare, foarte mare. Adică, în primul rând, eu nu recomand să facem, faceţi copii înainte ca noi înşine să fim bine cu psihicul nostru, cu corpul nostru, cu relaţia noastră, cu viitorul tată al copiilor noştri. Am încercat înainte să o nasc pe Ela, să parcurg acest proces de schimbare a mea ca om, pentru că aveam nişte işuri personale din copilărie şi de-a lungul  anilor.

Se adunase tot felul de chestii şi făceam terapie, citeam cărţi, călătoream şi când am simţit că este momentul să fac un copil, abia atunci am făcut”, a spus Andreea Bălan.

Ce nume vrea Andreea Bălan pentru cea de-a doua fetiță

Mai are aproximativ trei luni de zile până îşi va duce la piept cea de a doua fetiţă. Emoţiile sunt mari, dar aşteaptă cu nerăbdare să o cunoască pe mezina familiei. Andreea şi George sunt în dubiu şi nu ştiu ce nume o să poarte surioara Ellei.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter