Andreea Bălan a anunțat când și unde se va căsători

Publicat pe

Andreea Bălan se pregătește să facă pasul cel mare alături de logodnicul ei, George Burcea! Artista ne-a dezvăluit unde va avea loc ceremonia și cum va arăta rochia de mireasă.

 

Andreea Bălan radiază de fericire! De patru luni a devenit mamă pentru prima dată, iar acum se pregătește să îmbrace rochia de mireasă. Artista ne-a dezvăluit că nu își dorește o nuntă clasică, ci una cât se poate de discretă, într-un loc însorit. ” Îmi doresc o nuntă pe o plajă, doar noi doi, și ne-am gândit să facem asta în luna martie, într-o vacanță.  Mie îmi place foarte mult America și s-ar putea să plecăm în Los Angeles”, a declarat Andreea.

Nici rochia de mireasă nu va fi una obișnuită. „Nu vreau să port o rochie tradițională, pentru că nu sunt adepta rochiilor voluminoase. Probabil o să fie ceva foarte simplu și foarte frumos, așa diafan, pentru că va fi undeva pe o plajă.” Cât despre nași, Andreea a spus că aceștia sunt oameni simpli, care nu au nicio legătură cu lumea reflectoarelor.

 

Adina Vîlcea

Foto: Arhiva VIVA!, Facebook

 

Citește și:

Andreea Bălan: „De mâine începe un nou capitol în viața mea” 

Cum arăta Andreea Bălan în urmă cu 16 ani, pe coperta VIVA!

 

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter