Andreea Bălan își întrerupe cariera din cauza sarcinii: ”Vibrațiile de pe scenă te pot face să naști prematur”

Publicat pe

Andreea Bălan este însărcinată în cinci luni, iar șansele ca artista să aibă încă o fetiță sunt de 70%. Viitoarea mămică nu a putut lipsi de la VIVA! Influencers Party, unde și-a etalat mândră burtica de graviduță. Andreea Bălan este foarte fericită că așteaptă cel de-al doilea copil și ne-a dezvăluit când va lua o pauză de la cântat.

Vestea că Andreea Bălan este însărcinată a luat prin surprindere pe toată lumea. Artista și-a ascuns sarcina timp de cinci luni, până a fost sigură că bebelușul este în regulă. Dacă la primul copil, Andreea Bălan era temătoare și nu știa ce se întâmplă, acum vedeta este sută la sută pregătită pentru bebelușul cu numărul doi. Din fericire, Andreea Bălan nu a avut stări de greață sau de rău, iar singura poftă pe care o are sunt strugurii.

'Mă simt mult mai bine ca la prima sarcină, acum și am termen de comparație. Nu am avut nicio stare de rău, de greață și așa mai departe. Nici foarte multe pofte, mănânc foarte mulți struguri și în rest mă bucur foarte tare. Mă bucur mai mult ca la prima sarcină, pentru că sunt mai echilibrată, am mai lucrat cu mine între timp. Sunt mai fericită, mai așezată, mai calmă. Acum sunt sută la sută pregătită pentru acest copil. Atunci când a venit Ella eram într-un proces de transformare, dar acum sunt foarte bine.', a declarat Andreea Bălan, pentru VIVA!.

Andreea Bălan știe foarte bine ce trebuie să facă și ce nu trebuie să facă. Însărcinată pentru a doua oară, cântăreața nu mai are foarte multe temeri. Imediat după Revelion, Andreea Bălan va lua o pauză până va naște, iar activitatea sa o va relua din luna aprilie, atunci când pregătește un nou show. Artista este cunoscută pentru spectacolele pe care le face, iar la un concert, vedeta schimbă nenumărate costume.

'Eu știu ce restricții am. În luna a opta te oprești, pentru că vibrațiile de pe scenă te pot face să naști prematur, de aceea mă voi opri după Revelion. Am deja programate concertele pentru Revelion, până atunci o să cânt, am și filmări, fac aceeași activitate. După Revelion mă opresc, la începutul lunii martie nasc, apoi fac două luni pauză. În aprilie sunt înapoi cu un nou show la care lucrez acum.', ne-a dezvăluit viitoarea mămică.

George Burcea a fost primul care a aflat de sarcina Andreei Bălan

Cel care a aflat prima dată despre sarcină a fost George Burcea, soțul Andreei Bălan. Acesta nu a crezut-o prima dată. Mama Andreei Bălan s-a speriat puțin la aflarea veștii, pentru că ea este cea care stă cu micuța Ella atunci când artista este ocupată. Ella are doi ani și este plină de energie, iar bunica trebuie să se țină tot timpul după ea.

'Lui George i-am spus prima dată despre sarcină, dar nu m-a crezut. La prima sarcină i-am spus mai întâi mamei și apoi lui George. Acum nu i-am mai spus ei pentru că ea atunci când se gândea că mai vine unul și vor fi doi… s-a speriat. E greu cu doi copii, iar mama e pe tura de seară. Ella e deja măricică, aleargă, e foarte greu să se țină după ea.', a spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan, prima apariție după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. A strălucit la VIVA! Influencers Party

Citește și: Ce probleme a avut Andreea Bălan la prima sarcină. Artistei i-a fost foarte greu

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter