Ce se întâmplă cu Andreea Bălan, după ce l-a criticat pe Johny Romano la Te cunosc de undeva: "Ne-a uimit pe toți"

Publicat pe

Andreea Bălan l-a „taxat” pe Johny Romano pentru prestația lui de la Te cunosc de undeva. Aflată la masa juriului, artista a ținut să îi atragă atenția colegului de echipă al Ronei Hartner că mai are mult de lucru până să ajungă la nivelul acesteia. Chiar dacă rolul unui jurat este, de altfel, acela de a spune mereu adevărul și de a oferi inclusiv critici constructive, se pare că modul în care cântăreața a făcut acest lucru în cazul lui Johny Romano i-ar fi deranjat inclusiv pe șefii ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-una dintre zilele în care au avut loc filmări pentru emisiunea Te cunosc de undeva, Andreea Bălan ar fi fost nemulțumită de prestația concurentului. Așa cum era de așteptat, și-a expus punctul de vedere de față cu ceilalți colegi de juriu, dar se pare că felul în care l-a criticat pe Johny Romano ar fi fost unul prea dur pentru gustul șefilor de la Antena 1.

Ce se întâmplă cu Andreea Bălan, după ce l-a criticat pe Johny Romano la Te cunosc de undeva: "Ne-a uimit pe toți"Ce se întâmplă cu Andreea Bălan, după ce l-a criticat pe Johny Romano la Te cunosc de undeva: "Ne-a uimit pe toți"

Andreea Bălan și Johny Romano, probleme la Te cunosc de undeva

Se pare că artistul nu ar fi deloc printre favoriții juratei de la Antena 1. Aceasta l-a criticat la filmări și i-a reproșat că nu se ridică la nivelul colegei lui de echipă, Rona Hartner. Atitudinea ei i-ar fi deranjat pe cei din echipa de producție, iar conducerea ar fi decis să o atenționeze pe cântăreață.

„Andreea i-a spus lui Johny așa: «Eu și colegii mei te-am tot păsuit. De acum trebuie să începi și tu să fii serios. Te-ai desincronizat chiar și la cel mai simplu dans. Trebuie să te aduni și să te ridici la nivelul partenerei tale (n.r. Rona Hartner)».

Citește și: Cine este Johny Romano. Cum a ajuns să fie protejatul lui Connect-R

Citește și: Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu: „Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!'

Citește și: Aurel Pădureanu i-a atacat pe Connect-R și pe Johny Romano, după ce au imitat-o pe Cornelia Catanga la „Te cunosc de undeva': „A râs de boala ei de ochi / EXCLUSIV

Citește și: Adrian Mutu, mărturisiri despre consumul de droguri, la 20 de ani după scandalul de dopaj:„Viața este cu suișuri și cu coborâșuri, important este să…' / EXCLUSIV

A fost bitchy rău și ne-a uimit pe toți. Una e să jurizezi și alta e să umilești un concurent. Ne gândim serios și avem discuții, să vedem dacă păstrăm momentul sau îl tăiem la montaj', au dezvăluit surse din Antena 1, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Ce decizie au luat producătorii

Conform acelorași surse, se pare că echipa de producție a emisiunii Te cunosc de undeva i-a atras atenția Andreei Bălan. De asemenea, i s-ar fi reproșat că nu este prima dată când exagerează în momentul în care critică prestația concurenților din emisiune. Cântăreața nu s-ar fi lăsat nici ea mai prejos și le-ar fi dat replica producătorilor.

'Eu nu jurizez doar dans. Sunt unul dintre cei mai respectați artiști din România și am o ureche foarte bună. Jurizez toată prestația', ar fi spus Andreea Bălan, informează tot Cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter