Andreea Bălan – Prima apariţie publică după ce a devenit mămică

Publicat pe

Andreea Bălan a ieşit pentru prima data în public după ce în urmă cu 3 săptămâni a devenit mămică pentru prima dată.

 

Artista a fost invitată la petrecerea de Halloween a Casei Roton, unde a mers alături de George, iubitul ei. Cei doi s-au costumat şi au reuşit să se relaxeze puţin înainte de a se întoarce acasă unde îi aştepta micuţa Ella.

 

Ne-am costumat repede si am iesit pentru o ora din casa la petrecerea de Halloween a casei mele de discuri, Roton.
Ne întoarcem repede acasă să stam cu micuţa noastră, Ella. Acum avem alt respect pentru părinţii noştri pentru că tot programul nostru se învârte în jurul drăgălaşei noastre', a scris Andreea pe pagina sa de Facebook.

 

La două săptămâni după naştere, ea a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva'. Pentru că nu a luat prea multe kilograme pe parcursul sarcinii, Andreea afişează o siluetă de invidiat.

 

Andreea Bălan şi-a dorit mult să aibă un copil şi în aceasta toamnă visul i s-a împlinit. Ea a născut-o pe Ella la o clinică privată din Bucureşti cu o zi mai devreme decât era planificat.

 

 

Foto: Facebook

 

Andreea Bălan – Prima apariţie publică după ce a devenit mămicăAndreea Bălan – Prima apariţie publică după ce a devenit mămică
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter