Andreea Bălan s-a îngrășat câteva kilograme la America Express: „Acolo mâncai ce prindeai. Pâine și biscuiți”

Publicat pe

Andreea Bălan s-a îngrășat câteva kilograme la America Express. Artista a trecut prin probe de foc în emisiunea care se va difuza la Antena 1. Mai mult, cântăreața recunoaște că a luat și câteva kilograme în plus. Jurata de la Te cunosc de undeva nu se plânge și a luat întreaga experiență ca pe o lecție din care a învățat câte ceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format una dintre echipele care au participat în emisiunea America Express, care se va difuza pe Antena 1, la jumătatea lunii septembrie. În total, 18 vedete au acceptat provocarea vieții lor, parcurgând un traseu de 7.000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia. 

Andreea Bălan s-a îngrășat câteva kilograme la America Express: „Acolo mâncai ce prindeai. Pâine și biscuiți'Andreea Bălan s-a îngrășat câteva kilograme la America Express: „Acolo mâncai ce prindeai. Pâine și biscuiți'

În afară de jumătățile trupei Andre, s-au înscris și alte nume cunoscute din showbiz, printre care Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bruja și Puffeh, Bie Adam și Mihaela Adam, Puya și Melinda.

Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

Citește și: Ce truc folosește Andreea Bălan pentru a mânca dulciuri fără să se îngrașe:„Îmi mențin silueta cu prăjituri, ciocolată și…'

Citește și: Vlăduța Lupău a anunțat când va avea loc botezul fiului ei. Iair va avea trei perechi de nași:”Totul e deja stabilit”

Citește și: Cum au reacționat fanii Gabrielei Cristea după revenirea la Capriciile Iubirii:„Schimbați denumirea emisiunii'

Andreea Bălan s-a îngrășat câteva kilograme la America Express

Fanii așteaptă cel mai nou sezon al emisiunii America Express, o ediție cu totul neașteptată, dat fiind faptul că până acum probele aveau loc în Asia. Filmările s-au terminat, iar concurenții s-au întors acasă. Printre ele, se numără și Andreea Bălan care a avut parte de experiența vieții sale, trecând prin probe de foc alături de prietena și colega ei, Andreea Antonescu. 

A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea. Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza', a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, scrie Spynews

Andreea Bălan, după ce s-a întors de la America Express: „M-am îngrășat acolo'

Condițiile grele de care au parte concurenții de la America sau Asia Express își pun amprenta asupra lor. Stresul, oboseala și hrana puțină îi fac pe mulți participanți să slăbească enorm. Nu asta s-a întâmplat în cazul Andreei Bălan, care s-a confruntat cu opusul experienței, mai exact s-a îngrășat. Cu doar un dolar pe zi, vedetele trebuie să-și găsească cazare, transport și să ajungă și primii la destinație. 

M-am îngrășat acolo pentru că am mâncat pâine și biscuiți. Acolo mâncai ce prindeai. (…) Călătoriile pe mine mă ajută foarte mult să mă regăsesc, să mă echilibrez, și să îmi dau seama ce îmi place, cine sunt, și să nu mă identific cu brandul pe care l-am creat în România. Fiecare experiență negativă a fost ca o lecție din care eu am învățat, și mi-am indexat foarte bine toate lucrurile mai puțin plăcute din trecutul meu, iar acum mă simt o femeie extrem de liniștită, calculată, și cu o experiență foarte bună', a declarat Andreea Bălan, pentru sursa citată. 

Sursă foto: arhivă

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter