Andreea Bălan și Cosmin Seleși, primele declarații, după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. Cum a început totul: "Sunt 9 persoane infectate în staff-ul emisiunii Te cunosc de undeva"

Publicat pe

S-a declanșat un adevărat haos în presă, după ce s-a aflat că Marcel Pavel și Ozana Barabancea au fost testați pozitiv cu virusul COVID-19.

Ambii se află internați la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, din Capitală, iar Andreea Bălan și Cosmin Seleși au vorbit despre cum a pornit totul.

Totodată, ambii au declarat că s-au testat, iar rezultatele sunt negative pentru ei. Andreea Bălan a explicat că acest lucru este datorat faptului că Marcel Pavel a avut simptome abia săptămâna asta, însă cântăreața nu mai participase la filmări de acum 10 zile, motiv pentru care nu a contractat virusul.

'La Marcel Pavel a fost vorba despre o dublă pneumonie. Nu și-a dat seama că are coronavirus.

Infecția s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate. După ce au fost testați pozitiv s-au internat.

Ieri am aflat, am fost anunțată de producatori, au scris pe whatasap, unde noi avem un grup, dar ultima mea zi de filmare a fost acum zece zile și daca în 10 zile n am avut niciun simptom, m-am gândit că sunt ok. Producătorii au spus ca unii dintre noi sunt obligați să se testeze, cei care au intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, pentru ca au fost repetitii la care eu nu am luat parte, totodata nu cred ca am acest virus pentru ca au trecut zece zile, nu am intrat in contact cu nimeni din productie, nici eu nici familia mea, nici fetitele mele nu prezentam niciun simptom si ne simtim foarte bine', a declarat Andreea Bălan, în direct la Antena 3.

El a mai declarat și că Monica Anghel nu este infectată cu COVID-19, deși cântăreața luase contact cu el, însă înainte ca Marcel Pavel să se infecteze.

„Încurajez oamenii cu toate gândurile bune, l-am sunat pe Andrei și nu a răspuns Suntem cu toții cei care am iesit negativ, suntem alături de ei, le doresc să fie sănătosi, sa vină mai repede acasă să ne distram cu toții la emisiunea Te cunosc de undeva. Mi-am făcut testul. Am zis că dacă e pozitiv, e pozitiv, dacă e negativ, e negativ. Testul a ieșit negativ. M-am întâlnit ultima dată cu Marcel săptâmâna trecută, pe data de 10 iunie. Am vorbit cu medicul meu de familie și mi-a spus că dacă nu am avut niciun de simptom este posibil să nu mai apară. Nu reprezint un pericol pentru nimeni și nici pentru familia mea. După lege, va trebuie să mai stau în autoizolare încă 8 zile', a declarat Monica Anghel.

La rândul lui, Cosmin Seleși a infirmat zvonul potrivit căruia ar avea coronavirus.

„Eu am declarat și pe paginile mele de socizlizare, nu am absolut nimic. Eu sunt mai ipohondru mi-am făcut testul luni, la șapte zile de la ultimul contact și mi-a ieșit testul negativ. Eu am fost victima unui fake news', a spus actorul.

Cei doi au intrat în direct la Antena 3, la Sinteza Zilei, acolo unde a vorbit și Andrei Ștefănescu și Monica Anghel. Totodată, Mihai Gâdea a dezvăluit că și el s-a testat pentru COVID-19, din motive serioase și întemeiate.

De altfel, prezentatorul a publicat pe pagina lui de Facebook dovada că nu are COVID-19.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter