Andreea Bălan și George Burcea vor dormi separat. Totul se va întâmpla după ce artista va naște: ”Ne-am făcut planul...”

Publicat pe

La începutul lunii martie, Andreea Bălan va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Odată cu mărirea familiei, artista a luat decizia de dormi separat de soțul ei. Andreea Bălan și George Burcea vor dormi separat, după ce vedeta va naște.

Andreea Bălan și George Burcea au decis că atunci când va veni pe lume cel de-al doilea copil să doarmă separat, pentru a nu o deranja pe micuța Ella. Astfel, că unul va dormi cu Ella, iar unul va dormi cu bebelușul. Andreea Bălan își dorește ca peste un an fiicele ei să doarmă în aceeași cameră.

„Nu putem să dormim toți patru, pentru că bebelina nouă o va trezi pe Ella și atunci, am zis să ne împărțim. Adică unul o să doarmă cu o fetiță și celălalt, cu cealaltă fetiță. Ne-am făcut planul ca asta să se întâmple o perioadă. Am făcut calcul cam un an să fim așa, apoi să le punem împreună în aceeași cameră. Deci, practic, va exista o cameră a lor peste ceva timp. Sperăm ca la un an, cea mică deja să doarmă toată noaptea', a declarat Andreea Bălan, pentru libertatea.ro.

Schimbă nașii de botez pentru cea de-a doua fetiță

Andreea Bălan ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că nașii de botez ai fetiței care va veni pe lume la începutul lunii martie nu vor fi aceeași cu cei ai Ellei. Motivul? Se pare că artista a ales prima dată cine vor fi părinții spirituali, iar acum este rândul lui George.

‘Nașii nu vor fi aceiași. Acum este rândul lui George să aleagă. Prima dată am ales eu, acum va alege el’, ne-a spus Andreea Bălan

Citește și: Andreea Bălan și Geoge Burcea schimbă nașii de botez pentru cea de-a doua fetiță: 'Nu vor fi aceiași' / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan s-a îngrășat 9 kilograme în timpul sarcinii. Cât cântărește bebelușul: 'Eram sub medie'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter