Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide

Publicat pe

Andreea Bălan pare să își revină ușor dar sigur după divorțul de George Burcea. Cu toate că a rămas singură cu doi copii, blondina știe să își împartă timpul astfel încât să găsească echilibrul atât pe plan profesional, cât și pe plan intim. Este o mamă bună, o femeie tânără și o artistă de succes. Sigur, aceste lucruri atârnă greu pe umerii ei, motiv pentru care vedeta are nevoie de pauze, dar și de terapie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, pentru a o ajuta-o psihic, dar și pentru că a vrut mereu să arate impecabil în fața fanilor, Andreea Bălan a apelat la câteva trucuri de înfrumusețare. Artista de 36 de ani și-a mărit buzele și a decis să își schimbe forma sprâncenelor.

Așa se face că Andreea Bălan pare că înflorește după divorțul de George Burcea. Totuși, câțiva internauți au ținut să îi atragă atenția asupra noului look și să comenteze negativ despre micil modificări din aspectul cântăreței.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Andreea Bălan, criticată de fani

Cu toate că majoritatea fanilor au felicitat-o pentru felul în care arată și grija pe care o are față de ea însăși, alții au fost mai negativiști și au ținut să arunce cu comentarii urâte, în care spun că vedeta e de nerecunoscut. Mai mult, unii i-au spus că seamănă cu Viviana Sposub, iubita fostului soț.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace’/ EXCLUSIV

„Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită. Ea crede că toată lumea o urăște' , „Ai schimbat ceva la tine!', „Nici măcar nu seamănă cu Andreea!', „Ești leit Viviana!', „Ești de nerecunoscut!', „Dragă Andreea îmi pare rău dar nu semeni de loc cu persoana ta și la piept oasele par prea mari. Chiar nu te recunosc! Prea mult machiaj. Mai simplu ești foarte adevărată, e părerea mea eu te prețuiesc dar așa nu!' –  sunt câteva dintre multele comentariile fanilor uimiți de cât de schimbată este artista.

Citește și: A murit Prințul Azim, fiul sultanului din Brunei.Avea 38 de ani

Cu toate că schimbările nu sunt grosolane, aspectul total al chipului artistei s-a schimbat destul de mult, însă fără să exagere nici cu injectatul buzelor, nici cu o formă mult prea nenaturală a sprâncenelor.

Andreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acideAndreea Bălan, total schimbată. Solista și-a făcut o intervenție estetică la față, iar fanii i-au lăsat comentarii acide

Andreea Bălan nu le-a răspuns internauților răutăcioși, iar asta se poate datora și faptului că este într-o stare foarte bună, având în vedere că abia s-a întors din vacanța petrecută de iubitul ei, Tiberiu Argint.

A fost comparată cu Bianca Drăgușanu

Mai mult, artista a fost comparată cu Bianca Drăgușanu de unul dintre fani. Cineva a întrebat-o dacă merge la același doctor ca iubita lui Alex Bodi, pentru că sunt foarte asemănătoare.

Ai același doctor ca Bianca Drăgușanu? Semnați foarte tare', a întrebat-o cineva pe Andreea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter