Andreea Bălan trece prin clipe dificile. Fetița cea mică a vedetei s-a îmbolnăvit

Publicat pe

Andreea Bălan trece prin clipe dificile, ca orice mamă căreia i se îmbolnăvește copilul. Vedeta nu a dormit deloc azi-noapte, asta pentru căfetița cea mică, Clara s-a îmbolnăvit. Artista a spus, într-una dintre postările făcute pe Instagram Stories, ce a pățit copilul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În vârstă de un an și șase luni, fata cea mică a Andrei Bălan și a lui George Burcea a răcit, iar noaptea trecută s-a simțit rău. Cântăreața i-a dat medicamente și, în timp ce Clara făcea aerosoli, aceasta a imortalizat momentele și le-a făcut publice.

Pe imagini, vedeta a scris mesajul: răceală', urmat de un emoticon. Abia dimineață, după ora 06:00, fiica ei s-a liniștit și a adormit lângă sora ei mai mare, Ella.

Andreea Bălan trece prin clipe dificile. Fetița cea mică a vedetei s-a îmbolnăvitAndreea Bălan trece prin clipe dificile. Fetița cea mică a vedetei s-a îmbolnăvit

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…’/ EXCLUSIV

Cele două surori dorm împreună cu mama lor de la divorțul Andreei de George Burcea. Actorul a declarat de curând că le vizitează pe fete, dar fosta lui soție merge „la iubitul ei', cât timp el este în vizită. George Burcea a spus că el petrece timpul cu fetițele și cu fosta lui soacră, în timp ce Andreea își vede de viața ei alături de noul iubit.

El a mai mărturisit că vedeta nu îi dă voie să ia fetițele la el, ci doar să le viziteze.

Au divorțat, iar Andreea și-a refăcut viața

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. Iar la începutul acestui an, ei au decis să divorțeze. Cântăreața și-a găsit rapid un iubit, pe Tiberiu Argint, lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

George Burcea nu s-a afișat cu nicio femeie încă, însă el participă la show-ul Ferma, acolo unde s-a sărutat cu Viviana Sposub.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter