Andreea Bănică, apariție demențială la ELLE Style Awards 2018 . A atras toate privirile cu decolteul adânc

Publicat pe

Cum a pășit la mult așteptatul eveniment, Elle Style Awards 2018, artista a atras privirile tuturor celor prezenți. Cu un decolteu amețitor, Andreea Bănică a avut o apariție demențială.

La cei 40 de ani, Andreea Bănică arată ca și cum ar avea 20 de ani, ba chiar este și mămica a doi copii absolut minunați. Cântăreața a respectat dress code-ul impus pentru eveniment. Nu doar că strălucea din cap până în picioare, dar decolteul… Decolteul Andreei Bănică nu a putut trece deloc neobservat.

Andreea Bănică s-a numărat printre primele vedete care au ajuns la eveniment. Artista a purtat un costum argintiu din paiete, sacou și pantaloni evazați, iar pe sub sacou a avut un body negru cu un decolteu adânc. Pentru coafură, Andreea Bănică a optat pentru păr drept, iar în părți și-a prins mai multe agrafe.

Mult așteptatul eveniment, Elle Style Awards 2018, a avut loc la Palatul Parlamentului, iar multe dintre vedete au spus prezent.

Andreea Bănică, apariție demențială la ELLE Style Awards 2018

Andreea Bănică, apariție demențială la ELLE Style Awards 2018

La reuşita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Cellini, Glo, Lancome, Lor, LOréal Professionnel, MaxMara, Mercedes Benz, Mastercard, Philips TV, Sephora.

Citește și: Vedete la ELLE STYLE AWARDS 2018. Strălucire și extravaganță în Palatul Parlamentului

Citește și: Andreea Bănică a fost bătută în copilărie. Tatăl său devenea recalcitrant din cauza bolii

FOTO: Dan Borzan, Cristi Duminecioiu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter