Andreea Bănică – Cea mai sexy apariţie din perioada sarcinii

Publicat pe

Andreea Bănică aşteaptă cu mare nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară, artista aflându-se deja în ultimul trimestru de sarcină.

 

andreea-banica4

 

Vedeta se simte perfect, nu a luat multe kilograme în sarcină şi le dezvăluie fanilor în mod constant fotografii cu burtica sa. Andreea va aduce pe lume în această toamnă un băieţel, iar acum a pozat super sexy, lăsându-şi la vedere burtica de gravidă.

 

Cei mai mulţi fani au apreciat fotografia postată de Andreea: „Este o mămică curajoasă, mândră de corpul ei și plină de încredere. Nu cred că e ușor să te expui așa și să poți să îți asumi asta. Mie mi se pare un mesaj pentru viitoarele mămici să își iubească corpul, chiar și cu schimbările din timpul și după sarcină', i-au scris aceştia, încercând să îi liniştească pe cei care au criticat-o pentru că a arătat prea mult.

 

14225597_10154089472359753_3205409926439310871_n

 

Vedeta a povestit într-un interviu pentru Viva! cum a aflat că este însărcinată a doua oară: „A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: „Vai, acum ce mă fac?! Știind că urmez un tratament hormonal pentru a-mi regla nivelul de prolacti­nă din organism, care era foarte mare, nu m-am gândit că organismul își va reveni atât de repede, încât aș putea rămâne însărcinată. N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. Pri­mul meu gând a fost cum o să reacționeze Sofia.'

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter