Andreea Berecleanu a câștigat procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu, la 7 ani de la divorț

Publicat pe

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au divorțat în urmă cu 7 ani, dar abia acum au reușit să își încheie socotelile. Actualul consul general în Africa de Sud a cerut ca fosta prezentatoare de la Antena 1 să răspundă patrimonial pentru insolvența companiei care le-a aparținut. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu doar câteva zile, judecătorii de la Tribunalul București au dat verdictul în procesul intentat de Andrei Zaharescu. Magistrații au respins acțiunea depusă de consul considerând că faptele s-au prescris.

'Admite excepţia prescripţiei, invocată de pârâtă. Respinge acţiunea ca fiind prescris dreptul material la acţiune. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti secţia a VII-a civilă. Pronunţată azi 04.11.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei', se arată în decizia judecătorilor de la Tribunalul București, potrivit Cancan.ro

Andreea Berecleanu i-a intentat fostului ei soț mai multe procese pentru plata pensiei alimentare. Andrei Zaharescu ar fi obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât ceruse în instanță. El a motivat atunci că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

La rândul său, Andrei Zaharescu i-a cerut fostei soții plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6.000 de lei. Pentru plata datoriilor, Andrei Zaharescu ar fi intenționat să o execute silit pe Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, despre divorțul de Andrei Zaharescu: „În familia în care eram nu se mai râdea'

Andreea Berecleanu a vorbit acum ceva timp despre căsnicia cu Andrei Zaharescu și de ce s-a încheiat.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial', a declarat Andreea Berecleanu, la un post TV.

Andreea Berecleanu a câștigat procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu, la 7 ani de la divorțAndreea Berecleanu a câștigat procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu, la 7 ani de la divorț

După divorțul de Andrei Zaharescu, cu care are doi copii, Eva și Petru, Andreea Berecleanu și-a refăcut viața alături de chirurgul plastician Constantin Stan, cu care s-a căsătorit civil în anul 2016. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și derulează proiecte profesionale împreună.

Andreea Berecleanu va prezenta o emisiune pe Prima Tv

Acum, prezentatoarea tv are o familie superbă și îi merge de minune și pe plan profesional. Ea a anunțat de curând că va prezenta emisiunea Focus 18 de pe Prima Tv.

Andreea Berecleanu revine pe micul ecran după 9 luni de la plecarea de la Antena 1. Vedeta și-a anunțat plecarea de la Antena 1 la mijlocul lunii februarie. Vedeta a fost înlocuită de Alessandra Stoicescu la Observatorul de la ora 19:00.

Citește și: Mărturiile surprinzătoare ale bolnavilor de COVID-19. Au avut simptome diferite și ciudate: de la insomnie până la atacuri de panică

Citește și: Cine este Mara Bănică. Jurnalista are un trecut tumultuos

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni: a semnat cu Prima TV. Primele declaratții

„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea', declara ea, la momentul demisiei din trustul Antena.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter