Andreea Berecleanu nu are nicio intervenţie estetică. Soţul său, medicul Constantin Stan, nu a fost de acord să o opereze

Publicat pe

Andreea Berecleanu nu are nicio intervenţie estetică. Soţul său a refuzat să o opereze deoarece a considerat că nu este potrivit. Iată ce schimbări voia să facă! 

Andreea Berecleanu a dezvăluit EXCLUSIV pentru VIVA! că voia să îşi modifice pleoapa dreaptă. Considera că este prea lăsată şi necesita intervenţia medicului estetician. Doctorul Constantin Stan, soţul său, a considerat că nu trebuie să intervină. Aşadar, nu a operat-o.

Iată declaraţiile prezentatoarei TV despre acest subiect, dar şi despre dieta echilibrată pe care o ţine.

Ați avut vreo discuție serioasă, până acum, despre posibilitatea de a face o intervenție estetică?

Nu, nu am avut niciun motiv. Când l-am întrebat dacă i se pare că pleoapa dreaptă e lăsată puțin, mi-a răspuns că nu am exces de piele și că trebuie să exersez mușchiul. Eu cred, de fapt, că bărbații noștri, indiferent de profesie, ne văd diferit. Și ce credem noi, femeile, că i-ar deranja e doar în mintea noastră. Atunci când văd în clinică cupluri care vin împreună pentru o intervenție a unuia dintre parteneri, sunt sigură că este vorba despre un sprijin emoțional, dincolo de curiozitatea rezultatului. De asemenea, în cazul unei augmentări mamare, tot femeile decid cupa, evident în acord cu medicul, cel puțin așa se întâmplă la Cronosmed. Soțul pacientei va fi beneficiarul indirect (zâmbește), căci în mod direct sunt costumele de baie și rochiile decoltate.

Andreea, ai o siluetă impecabilă. Acum câțiva ani ai slăbit a proximativ zece kilograme, iar de atunci reușești perfect să îți menții greutatea. Cum?

Între timp, am mai câștigat vreo patru kilograme, ceea ce mi-a prins bine la față. Și acum lucrez mult pe musculatura spatelui și a picioarelor. Îmi doresc mult să ajung din nou pe pârtie. Mi-e dor de schi și copiilor le este dor să schiem împreună. Îmi spun că nimeni nu mă poate înlocui ca partener pe pârtiile lungi. I-am învățat să fie rezistenți, în general, nu doar pe pârtie, dar și în viață. Și acum găsesc greu coechipieri. (zâmbește) Ca să revin la întrebarea ta, legată de menținerea unei greutăți rezonabile și constante în timp, organismul meu reacționează foarte bine la o dietă echilibrată. E adevărat, mă abțin cât pot de la dulciuri, carbohidrați, ronțăieli între mese.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, din culisele unei relații pe două fronturi

Se înțeleg din priviri. Iar în privirile lor se citește dragostea. Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt dovada vie a faptului că iubirea poate apărea atunci când te aștepți cel mai puțin și că, trăită la maturitate, cu înțelepciune și dedicare, este cel mai frumos sentiment.

Sunt doi oameni de carieră, extrem de ocupați, dar care se intersectează și profesional, Andreea fiind fascinată de munca soțului ei. Cu toate acestea, momentele petrecute în doi sunt lege pentru ei. Discreți cu viața lor de familie, Andreea și Constantin au acceptat să vorbească despre relația lor, cu maximă sinceritate, dar au făcut și o incursiune în viața profesională, întrucât au multe secrete de împărtășit. Fiecare dintre ei a depășit, deja, un sfert de secol de carieră și sunt adevărați profesioniști în domeniile lor de activitate.

Interviul integral cu prezentatoarea TV poate fi găsit în numărul de ianuarie al revistei VIVA!

Foto: Facebook, VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter