Andreea Berecleanu s-a căsătorit civil cu medicul estetician Constantin Stan

Publicat pe

După o relaţie de câţiva ani, Andreea Berecleanu (41 de ani) şi Constantin Stan (59 de ani) s-au căsătorit civil duminică la prânz.

 

Ceremonai civilă s-a desfăşurat la Primăria Generală a Capitalei, anunţa News.ro, fiind oficiată de Gabriela Firea, fosta colega cu Andreea la Antena 1. Andreea a purta o rochie alba, accesorizata cu o voaleta negra, iar nasi le-au fost celor doi Ileana si Catalin Badiu, varul Andreei.

 

„Azi prietenii nostri de suflet si-au unit destinele si de acum sunt sot-sotie iar noi le-am fost alaturi devenindu-le nasi .La multi ani fericiti voua si noua alaturi de voi!”, a scris Ileana pe pagina sa de Facebook in dreptul unei fotografii cu ei 4.

 

Mirii şi invitaţii lor sărbătoresc evenimentul într-un restaurant select din zona de nord a Bucureştiului, iar nunta ar urma să aibă loc în luna noiembrie.

 

Andreea Berecleanu a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva şi Petru. Cei doi au divorţat în 2013.

 

Chirurgul estetician Constantin Stan a avut o relaţie de lungă durată cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic.

 

Andreea Berecleanu s-a căsătorit civil cu medicul estetician Constantin StanAndreea Berecleanu s-a căsătorit civil cu medicul estetician Constantin Stan

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter