Andreea Berecleanu s-a căsătorit religios. Fotografii de la nuntă

Publicat pe

La vita e bella' pentru Andreea Berecleanu care în acest weekend s-a căsătorit cu medicul estetician Constantin Stan după ce în urmă cu aproape 2 luni cei doi au făcut căsătoria civilă.

 

Andreea a purtat o rochie alba, diafană, fără mâneci,  accesorizată cu o diademă şi un voal lung şi a avut un buchet de flori albe, roz şi portocalii, în timp ce Constantin Stan a ales un smoking negru cu cămaşă albă şi papion negru.

 

Naşii celor doi au fost Ileana şi Cătălin Badiu, medicul chirurg fiind vărul Andreei Berecleanu. Finilor mei iubiti le doresc o viata la fel de minunata ca nunta de aseara-greu de descris in cuvinte perfectiunea unei seri splendide', a spus Ileana Badiu.

 

Eva şi Petru, copiii Andreei din căsătoria cu Andrei Zaharescu, au fost domnişoară, respectiv cavaler de onoare, cei doi fiind extrem de eleganţi.

 

După casătoria religioasă care a avut loc la Biserica Kretzulescu, mirii şi invitaţii au petrecut într-un hotel de 5 stele din Bucureşti, iar Loredana a fost invitată să cânte la petrecere.

 

Andreea Berecleanu s-a căsătorit religios. Fotografii de la nuntăAndreea Berecleanu s-a căsătorit religios. Fotografii de la nuntă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter