Andreea Berecleanu se relaxează în Mykonos. Cum arată în costum de baie!

Publicat pe

Andreea Berecleanu a plecat în vacanţă, prezentatoarea Observatorului alegând în această vară ca destinaţie insula Mykonos.

Vedeta se relaxează alături de soţul ei, medicul Constantin Stan, dar şi de Eva, fiica ei adolescentă, şi are ocazia să-şi etaleze silueta perfectă. Andreea şi-a pus în bagaj haine lejere, rochiile albe sau cele cu print fiind preferatele sale, dar şi costume de baie din două piese care îi scot în evidenţă abdomenul plat.

Vedeta Antena 1 a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din vacanţa pe frumoasa insulă, primind numeroase comentarii pentru felul în care arată la 42 de ani.

Vezi si:

Alice Peneaca – Direct din New York, despre relatia cu Bobby Paunescu

 

Andreea se bucură de zilele libere, de apusuri şi muzică: „Grecie călduroasă, dar şi un pic vântoasă în Mykonos. Perfectă pentru a descoperi locuri minunate. Natura aridă, sălbatică, viaţă de noapte agitată, apusuri cu leneveală pe plajă, muzică pentru toate gusturile.', a scris ea.

Chiar dacă este în vacanţă, vedeta este în continuare atentă la silueta ei, iar salata greceasca pare să fie preferata ei.

Andreea Berecleanu se relaxează în Mykonos. Cum arată în costum de baie!Andreea Berecleanu se relaxează în Mykonos. Cum arată în costum de baie!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter