Andreea Esca este cea mai bună prietenă a fiicei sale. Câți bani primește Alexia Eram de la mama ei

Publicat pe

Alexia Eram o consideră pe mama ei, Andreea Esca, cea mai bună prietenă a ei. Tânăra ne-a mărturisit că îi povestește absolut tot și îi cere sfaturi atunci când are nevoie. La doar 19 ani, fiica vedetei câștigă singură bani, iar mama ei o ajută doar atunci când are nevoie.

Relația cu Mario Fresh merge ca pe roate, iar între artist și Alexia Eram nu există certuri prea des. Micile discuții pornesc de la lucruri banale, însă de fiecare dată se împacă cât ai clipi. Andreea Esca îl place foarte mult pe Mario și are încredere în el.

Alexia Eram o consideră pe mama ei ca fiind cea mai bună prietenă a sa, iar atunci când are nevoie de un sfat apelează mereu la ea.

'Foarte bine! Facem trei ani în vară. Poate îmi petrece el ceva surpriză. Nu prea avem certuri. Dacă ne certăm… sunt certuri pe niște lucrui foarte mici și ne împăcam imediat. Mă sfătuiesc mereu cu mama. Ea e cea mai bună o prietenă a mea.', a declarat Alexia Eram pentru VIVA!.

De curând, Alexia Eram a lansat un lipstick în colaborare cu Melkior, care deja este sold out. Tânăra își câștigă singură banii, deși are doar 19 ani se descurcă foarte bine. Andreea Esca îi oferă un 'salariu' pentru a putea să se descurce în Anglia, acolo unde studiază.

'Primesc pe lună o sumă de bani. Să spunem că primesc un salariu în Anglia, dar eu fac și banii mei.', a spus Alexia Eram.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter