Fotografie document. Andreea Esca a pozat goală în urmă cu 16 ani alături de fiica ei, Alexia

Publicat pe

Andreea Esca a pozat acum 16 ani goală alături de fiica ei. Imaginile sunt superbe și transmite un sentiment puternic de iubire mamă-fiică. A fost singura dată când acestea au apărut în așa ipostază. 

Puțini își aduc aminte că Andreea Esca a pozat goală în urmă cu aproximativ 16 ani. Aceasta a acceptat provocarea și, alături de fiica ei Alexia, a realizat un shooting inedit pentru revista Tabu. Pe atunci, ea era însărcinată, urma să aducă pe lume un băiețel.

Imagine surprinde perfect relația mamă-fiică, amândouă sunt lipite una de alta, se îmbrățișează și zâmbesc. Alexia avea o privire pătrunzătoare, la fel ca acum. A devenit o domnișoară isteață, care studiază în Londra și are sute de mii de urmăritori pe Instagram.

Andreea Esca are o relație specială cu fiica, vorbesc zilnic și mereu își dau sfaturi. A crescut-o frumos, a studiat la cele mai bune școli.

Fotografie document. Andreea Esca a pozat goală în urmă cu 16 ani alături de fiica ei, AlexiaFotografie document. Andreea Esca a pozat goală în urmă cu 16 ani alături de fiica ei, Alexia

Andreea Esca, despre prima noapte de dragoste

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite vedete din România. De când a apărut pentru prima dată pe sticlă, ea a continuat să fie în lumina reflectoarelor. Nu s-a ferit să vorbească despre viața personală niciodată. În trecut, a povestit și despre prima ei iubire. 

Foto: Facebook, Revista Tabu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter