Fotografie document. Andreea Esca a pozat goală în urmă cu 16 ani alături de fiica ei, Alexia

Publicat pe

Andreea Esca a pozat acum 16 ani goală alături de fiica ei. Imaginile sunt superbe și transmite un sentiment puternic de iubire mamă-fiică. A fost singura dată când acestea au apărut în așa ipostază. 

Puțini își aduc aminte că Andreea Esca a pozat goală în urmă cu aproximativ 16 ani. Aceasta a acceptat provocarea și, alături de fiica ei Alexia, a realizat un shooting inedit pentru revista Tabu. Pe atunci, ea era însărcinată, urma să aducă pe lume un băiețel.

Imagine surprinde perfect relația mamă-fiică, amândouă sunt lipite una de alta, se îmbrățișează și zâmbesc. Alexia avea o privire pătrunzătoare, la fel ca acum. A devenit o domnișoară isteață, care studiază în Londra și are sute de mii de urmăritori pe Instagram.

Andreea Esca are o relație specială cu fiica, vorbesc zilnic și mereu își dau sfaturi. A crescut-o frumos, a studiat la cele mai bune școli.

Andreea Esca, despre prima noapte de dragoste

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite vedete din România. De când a apărut pentru prima dată pe sticlă, ea a continuat să fie în lumina reflectoarelor. Nu s-a ferit să vorbească despre viața personală niciodată. În trecut, a povestit și despre prima ei iubire. 

Foto: Facebook, Revista Tabu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro