Andreea Esca şi-a reîntâlnit colegii din şcoala generală. Cum arăta vedeta în urmă cu peste 30 de ani!

Publicat pe

Andreea Esca (45 de ani) a avut parte de un weekend cu totul special, prezentatoarea Ştirilor Pro TV întâlnindu-se cu colegii din şcoala generală.

Întâlnirea a fost una memorabilă, mai ales că Andreea şi colegii ei au avut-o alături şi pe învăţătoarea lor de atunci.

„Ce zi minunata! Le multumesc colegilor mei din clasele I-VIII ca ne-am putut revedea dupa atat de multa vreme:) ❤️ Si sunt fericita ca invatatoarea noastra, Maria Stavar, ne-a fost alaturi ! Pe curand!'

Andreea a îmbrăcat din nou uniforma şi s-a fotografiat emoţionată alături de colegii ei, depănând amintiri dragi:

„Aseara m-a adus acasa colegul meu din clasa intai , Silviu, acelasi Silviu care mi-a reamintit cum ma conducea acasa cand plecam de la scoala deoarece eu eram prea scunda ca sa ajung sa apas pe butonul etajului 7 de la lift 😃😃😃. Si il rugam pe el sa ma ajute, ca sa nu merg pe scari. Iti multumesc, Silviu, intotdeauna ai fost asa de bine educat… Si ii multumesc si mamei tale pentru pijamalele pe care mi le lua de ziua mea😘! PS. Cred ca acum poti sa-i spui si adevarul despre cum ajunsese ghiozdanul,atunci, la Costea😂😂😂'

 

Andreea Esca şi-a reîntâlnit colegii din şcoala generală. Cum arăta vedeta în urmă cu peste 30 de ani!Andreea Esca şi-a reîntâlnit colegii din şcoala generală. Cum arăta vedeta în urmă cu peste 30 de ani!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter