Andreea Mantea recunoaște că este o mamă exigentă: "Sunt mandră de David, dar nu îl recompensez pentru..."

Publicat pe

Andreea Mantea a declarat în mai multe rânduri că este o mamă exigentă, care vrea să crească un bărbat integru și curajos și de aceea este foarte atentă cu laudele și recompensele pentru David. Vedeta Kanal D spune că este mândră de fiul ei, dar nu vrea să-l cocoloșească. Ce a dezvăluit Andreea Mantea despre educația fiului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea vrea că fiul ei să crească un bărbat puternic și recunoaște că nu îl copleșește cu laudele prea des, mai ales când ia note mari la școală. Cu toate astea, David învață bine, iubește să citească și este un copil ascultător, deși este crescut cu „mătura și papucul”, așa cum spunea mama lui.

Andreea Mantea recunoaște că este o mamă exigentă: "Sunt mandră de David, dar nu îl recompensez pentru..."Andreea Mantea recunoaște că este o mamă exigentă: "Sunt mandră de David, dar nu îl recompensez pentru..."

Andreea Mantea este o mamă exigentă

Andreea Mantea este foarte mândră de fiul ei, mai ales că l-a crescut și educat singură.

„Și la scoală când face ceva măreț, efectiv, rămân blocată, a declarat Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Evident că sunt mandra de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu daca sunt mandra de el.

Nu stiu de unde are treaba asta, cred că de pe la scoală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, daca mănâncă foarte sănătos, daca își face antrenamentul cum trebuie pentru că a început să fie puțin neserios.

El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine„, a mai spus Andreea Mantea.

Deși uneori își dorește să fie mai cuminte și mai ascultător, Andreea Mantea acceptă că David este copil și îl iartă pentru pozne.

„Eu îl înțeleg că e copil, eu stiu că el știe că e greșit. La scoală face chestii prostești, doar se alinta, nu am fost niciodată sunata că a făcut ceva grav,” a mai spus Andreea Mantea.

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!’

Citește și: Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București:„Săraca, a albit de cât…

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle, detaliile ascunse din ziua în care i-au adus ultimul omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Andreea Mantea, despre rolul de mamă

Andreea Mantea îl crește singură pe fiul ei, David. În luna mai, David a împlinit 7 ani, iar Andreea se declară o mamă mândră și norocoasă.

„Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic.

Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele. Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum, cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă.

Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura’, a declarat Andreea Mantea acum câteva luni.

Cum este fiul Andreei Mantea ca elev

Andreea este mândră de fiul ei, David. Prezentatoarea Tv susține că fiul ei adoră să citească, iar atunci când se plictisește apelează la cărți. La școală, David le ia apărara fetelor și chiar dacă se bate cu băieții, nu îi spune mamei sale.

„David citește. Nu îl oblig. El este pasionat de citit. Se plictisea foarte tare, probabil pentru că mergea cu mine pe la filmări sau pe unde aveam treabă și s-a apucat să citească. Era mult mai interesant ce citea el acolo decât ce face maică-sa.

A prins acest drag. Nu-l interesează Playstation, s-a jucat un joc cu un cangur și de atunci nu l-a mai interesat. Uită-te la el cât este de perfect: la școală se bate cu câte 4, și-o ia, nu zice nimic, îndură pentru fetițe, citește, are rezultate foarte bune la școală, mă ajută la treabă, și mai mult decât atât plânge și la filme. E bărbatul perfect. A, nu chiar perfect, că are burtă‘, a mai dezvăluit Andreea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter