Andreea Mantea – O mamă singură faţă în faţă cu prejudecăţile

Publicat pe

Într-o formă fizică de invidiat, această mamă singură și-a pierdut încrederea în oamenii din showbiz, dar își mai păstrează încă umorul și un strop de romantism, doar pentru ea.

 

Întârzie vreo oră la ședința foto, dar are un motiv întemeiat: David, băiețelul ei de doi ani și un pic, nu se mai poate dezlipi de ea. „Eu nu suport să plec de acasă ziua, e timpul meu cu el. E destul că muncesc în fiecare seară. Mi se pare viața prea scurtă și timpul prea prețios ca să ni-l petrecem greșit. Dacă am o zi liberă, mi se pare o tâm­penie să mă duc la un eveniment, să zâmbesc frumos și să… să ce?! În loc să stau cu fiu-meu sau să merg la munte sau la mare cu prietenii mei, să fiu eu liniștită și relaxată… Ține probabil de modul meu de viață și de faptul că nu am prea mult timp liber.

 

Azi nu am prins-o pe Andreea într-o pasă prea bună. De exemplu, copilul: „Toată lumea când îl vede zice: «Vai, ce copil frumos ai și ce cuminte e!» «Nu, nu este așa. E vina mea că am postat numai lucruri drăguțe, dar pro­mit să îl fac de râs, ca lumea să mă compătimească.» Ce mă deranjează e să merg în parc cu el. De ce? Pentru că văd răutatea oamenilor, a mămicilor, a bunicilor, a copiilor. Am văzut copii care abia se țin pe picioare, dar când văd un animal încep să țipe, iau o pia­tră de jos și aruncă în el. Stai puțin, copilul ăla nu s-a născut așa, cineva l-a învățat să facă asta! Prima reacție a bă­iatului meu e să mângâie animalul, nu să îl lovească. Mă consumă chestiile as­tea. Bine, pe mine mă consumă orice.

 

E greu să fii mamă singură, o compă­timesc eu. „Crede-mă că am prea multe ajutoare. Când trăiești ceva atât de frumos, ai tendința de a te izola, ajungi să fii egoist. Când suntem numai noi doi, este minunat. Am ajuns să fiu atât de egoistă, încât fug de oamenii de lângă mine. De exemplu, în weekendul ăsta sunt liberă și vreau să mă duc doar eu cu el la mare. Sunt multe lucruri pe care le-am pătimit, dar le pătimesc cu brațele deschise. Să vină! Nu mă de­ranjează. Eu îi mulțumesc și lui, și lui Dumnezeu în fiecare seară că mi l-a trimis. Sunt conștientă că m-a ales pe mine cu un scop. Care o fi ăla nu știu. Cu siguranță e și treaba asta la mijloc: să îmi mănânce nervii, să mă testeze nervos. (țipă amuzată) Îmi imaginez că Andreea n-a fost cel mai cuminte co­pil din lume. Chiar a declarat în trecut că a ales să facă o facultate particulară sau să pozeze în Playboy ca să îi de­monstreze tatălui ei că face ce vrea. „Am fost un copil dificil, mai ales când eram mică: mă alintam, recurgeam la șantaje emoționale. Dacă nu îmi aduc aminte de ele, are grijă sora mea să mi le spună: «Mai știi când urlai și te tăvă­leai pe jos dacă nu îți lua aia sau aia?».

 

Citeste continuarea in VIVA! IULIE la standurile de presa din 30 iunie!

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter