Andreea Mantea, surprinsă goală în cada plină cu spumă. Vedeta le-a spus tuturor cine i-a făcut poza

Publicat pe

Andreea Mantea a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare în cada plină cu spumă, iar vedeta s-a lăsat fotografiată chiar de iubitul ei, pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

Andreea Mantea, surprinsă goală în cada plină cu spumă. Vedeta le-a spus tuturor cine i-a făcut pozaAndreea Mantea, surprinsă goală în cada plină cu spumă. Vedeta le-a spus tuturor cine i-a făcut poza

Fotografia incendiară a fost făcută publică chiar de Andreea Mantea, care a transmis imediat un mesaj în limba engleză.

#LoveIsEverywhere ! You just have to see it… (n.r.: #IubireaEstePesteTot! Tu trebuie doar să o vezi…)', a fost mesajul vedetei.

Atunci când a fost întrebată cine i-a făcut poza, Andreea Mantea a dezvăluit adevărul, iar reacția fanilor a venit imediat. „De ce nu te pozezi niciodată cu iubitul tău?', „Ești foarte frumoasă. Să fiți fericiți', au comentat aceștia.

Andreea Mantea are un băiețel cu Cristi Mitrea

În 2014, în cadrul emisiunii „Burlăcița' de la Antena 1, unde vedeta trebuia să fie cucerită de bărbații care participau la show, Andreea Mantea s-a îndrăgostit de luptătorul Cristian Mitrea, care a devenit rapid și tatăl copilului ei, David.

Între cei doi a fost o dragoste cu năbădăi. Din spusele prezentatoarei, certurile au început de când ea era în luna a şasea de sarcină.

Fiind gravidă, bruneta nu a mai suportat să trăiască aşa şi a pus punct relaţiei cu Cristi Mitrea, însă relația este păstrată la nivel de decență, din respect pentru băiețelul lor de patru ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter