Andreea Mantea vorbește despre perioada petrecută în Turcia și motivul revenirii în România: „Mi-am dorit mult ca David să...”

Publicat pe

Andreea Mantea a prezentat Puterea Dragostei, motiv pentru care a locuit în Turcia timp de un an şi opt luni, împreună cu fiul ei, David, care are acum 5 ani. Nu a mai rezistat însă să rămână departe de România, aşa că s-a întors acasă. Vedeta Kanal D a povestit de ce a luat această decizie și cum a fost perioada în care a fost departe de casă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

„A fost o experienţă extrem de frumoasă pentru mine proiectul Puterea Dragostei', am petrecut aproape un an şi opt luni acolo, este normal ca acum să îmi fie dor de concurenţi, de echipa de producţie.  Sunt foarte sigură că totul va decurge foarte bine la Puterea Dragostei', în continuare', a spus Andreea, într-un interviu acordat Click.ro.

În ceea ce privește întoarcerea ei acasă, Mantea spune că a avut mai mult legătură cu fiul ei, David.

Andreea Mantea vorbește despre perioada petrecută în Turcia și motivul revenirii în România: „Mi-am dorit mult ca David să...'Andreea Mantea vorbește despre perioada petrecută în Turcia și motivul revenirii în România: „Mi-am dorit mult ca David să...'

„Mi-am dorit foarte mult ca David să aibă o legătură cu bunicii lui, în perioada asta, a copilăriei, să se dezvolte şi să aibă o copilărie frumoasă, în România'.

Vedeta spune că Turcia are un loc special în sufletul ei.

„Turcia este foarte frumoasă, îmi este greu să enumăr câteva locuri sau produse cu această ţară minunată. Până să mă mut acolo, cu David, asociam Tucia cu locurile extrem de romantice, cu tot ceea ce urmăream în serialele turceşti de la Kanal D. Mi-am dorit foarte mult să ajung acolo. Acum, după ce am fost acolo, Turcia înseamnă un loc magic în care am reuşit să formăm cupluri, la Puterea Dragostei. Ce am făcut noi la Puterea Dragostei nu era un serial, o ficţiune, ci era realitatea, nu era dragoste ca în serialele turceşti, era ceva foarte real, foarte intens'.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

Mantea a povestit că primul lucru pe care l-a făcut când a venit în România a fost să își comande de mâncare cele mai iubite preparate, cărora le-a dus dorul.

Nicăieri nu este ca acasă, este acea vorbă. Şi este foarte adevărată! Oriunde te-ai aflat, acasă este locul unde îţi găseşti liniştea deplină. Mi-a fost dor de familia mea, de tot, de locuri, de pisici, de căţeii mei, de bucătăria românească… De cum am ajuns în ţară, nu am mai avut răbdare şi am comandat mâncare de la mai toate restaurantele, m-am răsfăţat cu câte puţin din toate preparatele cărora le-am dus dorul gustului', a spus Andreea Mantea.

Ce spune despre un al doilea copil

Cât despre perspectiva de a mai avea un copil, Mantea spune că nu se gândește la asta, deși acesta era unul dintre visurile ei.

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…’/ EXCLUSIV

Sunt o mamă leoaică. Credeam că voi fi genul acela de mamă care îşi laudă puiul indiferent de ceea ce face, dar nu sunt aşa. Sunt o mamă fermă, când este cazul; când greşeşte îl cert, dar îl şi felicit când face lucruri bune.  La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorţii, fiecare om are viaţa scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur şi simplu cum vrea Dumnezeu', a spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter