Andreea Marin a anunțat că Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în "Liceenii": "Are alte priorități acum"

Publicat pe

Recent a fost anunțată continuarea celei mai populare serii pentru adolescenți, însă Andreea Marin a spus recent că Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în „Liceenii”, deși aceasta se afla pe lista protagoniștilor dezvăluită de Margaeta Nistor. Iată care sunt motivele pentu care fiica vedetei nu va apărea în celebrul film!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a fost categorică în privința potențialei apariții a fiicei sale în cel mai faimos film pentru adolescenți – Violeta nu va juca în filmul „Liceenii”, producție în care tatăl ei, Ștefan Bănică, a fost protagonist în adolescență. Vedeta a infirmat această posibilitate, explicând și de ce Violeta nu va face parte din distribuția popularei serii.

Andreea Marin a anunțat că Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în "Liceenii": "Are alte priorități acum"Andreea Marin a anunțat că Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în "Liceenii": "Are alte priorități acum"

Andreea Marin a anunțat că Violeta nu va juca în „Liceenii”

Cu doar câteva zile în urmă, cinefilii au fost luați pin surprindere de o veste extrem de plăcută. După 36 de ani de la prima apariție, filmul „Liceenii” va fi reluat, cu o distribuție de excepție. Irina Margareta Nistor, cea care, de altfel, a făcut și anunțul, dezvăluia că faimoasa producție, care s-a bucurat de un succes imens la public în trecut, va reveni pe ecrane, printre protagoniști urmând să se afle și Radu Ștefan Bănică și Violeta, copiii lui Ștefan Bănică.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Șerban, premiantul clasei din filmul Liceenii. Ce face și cum arată acum actorul Tudor Petruț, după 30 de ani petrecuți în America

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu frații vitregi: „Semănăm în ceea ce privește…'

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii: „Le-am explicat că banii nu cresc în copaci’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…/ EXCLUSIV

Andreea Marin a negat însă această informație și, mai mult, a explicat și care este motivul pentru care Violeta nu va juca în „Liceenii”.

'Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum', a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru FANATIK.

Filmul „Liceenii”, din nou pe ecrane

Cu mai bine de trei decenii în urmă, filmul „Liceenii' umplea sălile de cinematograf, povestea de dagoste dintre Mihai Marinescu (Ștefan Bănică) și Dana Vasilescu (Oana Sârbu) fiind una dintre cele mai urmărite din toate timpurile. Cu o distribuție de excepție – Ștefan Bănică, Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru – povestea simpaticilor liceeni este acum cunoscută de generații întregi, iar vestea bună este că va continua, într-un registru nou, actual.

Cea care a facut anunțul a fost Irina Margareta Nistor. În egală măsură, criticul de film a dat câteva detalii și despre viitoarea distribuție, dezvăluind că printre protagoniști se vor număra și copiii lui Ștefan Bănică.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos, a dezvăluit citicul de film Iina Margaeta Nistor, la Radio România București FM.

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru’, a adăugat Irina Nistor, care a mai dezvăluit și că scenariul este făcut și că producția va începe în toamna aceasta.

La scurt timp însă, Andreea Marin a negat informația, afirmând că Violeta nu va juca în „Liceenii”.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter