Andreea Marin a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei pe Instagram: ”Îmi lipsește enorm!”

Publicat pe
Andreea Marin a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei pe Instagram: 'Îmi lipsește enorm!'Andreea Marin a postat o imagine emoționantă cu tatăl ei pe Instagram: 'Îmi lipsește enorm!'

În urmă cu trei ani, în perioada în care ar fi trebuit să-și serbeze ziua de naștere, tatăl Andreei Marin a plecat dintre noi. Vedeta care și-a pierdut mama pe când avea doar opt ani a rămas astfel fără marele ei sprijin. Andreea a postat pe Instagram o imagine emoționantă cu tatăl ei de pe vremea când era doar o adolescentă.

 După ce și-a pierdut mama într-un tragic accident rutier pe când avea doar opt ani, Andreea Marin a devenit extrem de apropiată de tatăl său, care i-a fost alături în toate momentele dificile, deloc puține, din viață. În urmă cu trei ani, însă, vedeta și-a pierdut marele sprijin, fix în perioada în care acesta urma să împlinească 70 de ani. Iată ce declara Andreea la scurt timp după decesul lui Dan Marin: 'Acum câteva ore, sufletul şi sprijinul meu de o viaţă, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri şi mama, şi bunicii mei şi atâţia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viaţă, în momentele grele şi bune, necondiţionat, până în ultima clipă '.

Andreea Marin, imagine emoționantă pe Instagram

Începutul primăverii ar fi marcat pentru Andreea Marin ziua de naștere a tatălui său, ocazie cu care vedeta a postat pe Instagram o fotografie veche cu ea și tatăl său, din perioada în care bruneta nu cunoscuse încă celebritatea.

'Pentru că tot ce a fost mai bun, El mi-a dăruit. Pentru că m-a iubit cum numai El știa. Pentru că sacrificiile lui, ca tată, au construit o lume pentru mine. Pentru că m-a învățat și m-a lăsat să greșesc, ca să fiu ceea ce sunt. Pentru că îmi lipsește enorm, dar îl simt înger păzitor. Pentru că îl iubesc, necondiționat, pentru totdeauna', acesta a fost mesajul emoționant al Andreei, care a însoțit fotografia.


Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Andreea Bălan, prima apariție după ce a făcut stop cardio-respirator. Proaspăta mămică povestește cum a fost la un pas de moarte

Iuliana Luciu a fost operată de urgență. Primele declarații despre problemele de sănătate: 'Dacă stăteam mai mult…'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter