Andreea Marin spune adevărul despre intervențiile estetice: "Au încercat mulți..."

Publicat pe

Andreea Marin spune adevărul despre intervențiile estetice. Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin, 48 de ani, este o veterană a micului ecran. Cunoscută publicului ca „Zâna surprizelor”, vedeta a avut o carieră de succes în televiziune, iar în prezent, chiar dacă nu mai apare atât de des pe micile ecrane, Andreea Marin continuă să arate perfect. Iată care este secretul look-ului ei impecabil și pe cine nominalizează drept cea mai bună prezentatoare din România!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin spune adevărul despre intervențiile estetice. Andreea Marine rămâne una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize!” și-a construit o carieră fabuloasă, așa că la momentul actual își permite să se focuseze mai mult pe fiica ei, Violeta, dar și pe alte proiecte.

Andreea Marin reușește să arate mereu impecabil, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva vedeta a apelat la ajutorul medicului estetician. Prezentatoarea a fost extrem de sinceră și a spus cum reușește să aibă un ten sănătos și un trup armonios.

Andreea Marin spune adevărul despre intervențiile estetice: "Au încercat mulți..."Andreea Marin spune adevărul despre intervențiile estetice: "Au încercat mulți..."

Andreea Marin spune adevărul despre intervențiile estetice

Andreea Marin este mereu în lumina reflectoarelor, chiar dacă au trecut ani buni de când nu a mai avut o emisiune proprie pe micile ecrane. Aparițiile ei la evenimentele mondene sunt deosebit de elegante, iar fanii i-au apreciat dintotdeauna stilul impecabil. Recent, Andreea Marin a declarat că nu și-a făcut nicio intervenție estetică, însă este foarte dedicată unui regim de viață sănătos. Vedeta a adăugat că privește înaintarea în vârstă ca pe un proces firesc și este important să se îngrijească din semn de respect față de sine.

Citește și: De ce Andreea Marin nu se căsătorește cu Adrian Brâncoveanu: „În ziua de azi, lucrurile sunt altfel…”

Citește și:Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre părinții ei, în ziua în care a împlinit 48 de ani:„Îmi sunt îngeri în cer’

Îți spun din start nu. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn. Bunicile mele, mama mea, aveau un tem frumos fără să aibă acces la vremea aceea, în Comunism. Desigur, și hrana își spune cuvântul, pentru că și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă, așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn.„, a declarat vedeta pentru Click!.

Andreea Marin: „Nu mă iubeam pe mine”

Andreea Marin a menționat că se află într-un moment foarte prielnic la nivel personal, în care a învățat să se iubească pe sine și să fie mai blândă cu ea însăși. Fosta prezentatoare a descoperit un echilibru sufletesc care a ajutat-o să-și cunoască limitele.

Citește și: Shakira îi umilește pe Gerard Pique și iubita lui, în noua melodie: „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”

„Puțin mai multă dragoste de sine, pentru că nu mă iubeam pe mine, mă biciuiam foarte mult, munceam foarte mult, ceea ce fac și astăzi, dar o fac puțin mai detașat. Nu mai am ceva de demonstrat nimănui, simt, pur și simplu, că lucrurile se așază, că sunt în echilibru și este foarte important psihic, sufletește, corpul tău nu mai trebuie să alerge mereu. Adică, îți cunoști limitele, nu le forța, ca să nu ajungi la limita sănătății.” a menționat Andreea Marin.

Ce părere are Andreea Marin despre o eventuală căsătorie cu partenerul ei

Andreea Marin are o relație de câțiva ani cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu. În trecut vedeta a mai fost căstorită cu Ștefan Bănică Jr., iar împreună au o fiică, pe Violeta. S-ar fi spus că prezentatoarea s-ar fi căsatorit cu actualul partener de viță, însă Andreea Marin a dezmințit aceste zvonuri.

Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta, însă atunci când se va întâmpla veți afla cu siguranță.', a mărturisit vedeta.

Care este cea mai bună prezentatoare a momentului, în viziunea Andreei Marin

Spre surprinderea fanilor, Andreea Marin nu mai este gazda niciunei emisiuni, în prezent, însă a nominalizat-o pe Andreea Esca ca fiind cea mai bună prezentatoare de pe micile ecrane, la acest moment Andreea Marin e de părere că programele din grilă tind să fie vulgare și nu există momentan un proiect care să o atragă.

„Desigur, pe Andreea Esca. Foarte mult. E doar un exemplu. În acest mediu actual, e mai bine așa. Așa am învățat de la mentorii mei, așa dau maI departe celor mai tineri decât mine. Nu simt nevoia să fac volum, ci calitate. Sunt programe, mai puține, ce e drept, care se respectă și își respectă telespectatorii. Și sunt programe care abordează ideea bârfei și vulgarității, nici nu știu cum să mă exprim ca să nu fiu prea dură. Nu e ceva care mă atrage sau ceva din care ar avea ceva copilul meu de învățat.', a declarat Andreea Marin.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter