Andreea Marin, în juriul show-ului „Uite cine dansează!” Cine vor fi colegii ei

Publicat pe

Show-ul de dans care va începe în această primăvară la Pro Tv se va numi „Uite cine dansează!', iar postul de televiune a anunţat formula completă a juriului.

 

Alături de Andreea Marin, din juriu mai fac parte Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Mihai Petre, iar emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral.

 

Pentru Andreea Marin este o provocare să fie singura femeie din acest juriu:

 

„E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalități, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită.” , a spus Andreea Marin despre colegii ei de la masa juraților. Însă, trecând peste această provocare, vorbește despre dans cu o pasiune a unui adevărat iubitor al acestei arte!

„Dansul și-a pus amprenta pe viața mea și astfel am învățat să-mi parcurg drumul cu eleganța valsului, chiar și în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginație și ritm neobosit în profesie. În privința calității programului, nu am niciun dubiu și sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci știm foarte bine ce înseamna forța, calitatea și creativitatea Pro TV.” , a spus Andreea Marin despre show-ul Uite cine dansează!

 

Mihai Petre revine la Pro Tv şi este fericit să vorbească despre cea mai mare pasiune a lui, dansul.

Mă bucur enorm să revin în televiziune și că acest lucru se întâmplă la Pro TV, un loc foarte drag mie, în care mă regăsesc. De asemenea, mă bucur să împărtăşesc din experienţa mea şi să fiu din nou jurat într-o emisiune cu şi despre dans. Dorinţa mea este ca acest show să fie un pas înainte din toate punctele de vedere, producţie, nivel al dansatorilor. Sunt convins că aşa o să fie şi sunt încrezător că vom avea multe de oferit publicului. Practic, atunci când e vorba de dans, asta este pasiunea mea şi toate lucrurile făcute din pasiune nu au cum să iasă decât bine.', a declarat Mihai Petre.

 

Coregraful Gigi Căciuleanu, unul dintre cei mai apreciaţi în domeniu, este la primul proiect de televiziune din România.

„Mă bucur de invitația pe care am primit-o de a face parte din juriul acestui show și îmi propun să-mi asum acest rol cu exigență, dar și cu cât mai mult respect pentru artiști, pentru producție și, bineînteles, pentru public.', a spus Gigi Căciuleanu.

 

Florin Călinescu, în stilul său specific, spune că este avid să descopere cele mai surprinzătoare și interesante momente pe scena „Uite cine dansează!', care să îl convingă să acorde cel mai mare punctaj.

Despre așeptările sale de la show-ul „Uite cine dansează!', Florin Călinescu a declarat: „Mă aștept la un singur lucru: că telespectatorii Pro TV să găsească încă o emisiune pe gustul lor ! La masa juraților, eu o să fiu flămând !’.

 

 Citeste si:

Mihaela Radulescu si Andreea Marin –  Intalnirea anului: Doua dive pe aceeasi scena

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter