Andreea Marin nu scapă de problemele de sănătate. A ajuns pe masa de operație

După ce în urmă cu câteva luni ajungea de urgență la spital din cauza unor probleme la inimă, Andreea Marin s-a operat peste weekend, pentru a pune capăt unor probleme mai vechi la coloană. În doar câteva ore de la intervenția chirurgicală, vedeta posta un mesaj în social media.

Aflată de circa 25 de ani în atenția publicului, în egală măsură cu succesul profesional, Andreea Marin a cunoscut și problemele. Deși este genul de persoană care încearcă să ducă pe cât poate un stil de viață sănătos, cu sport și alimentație corectă, problemele de sănătate nu au ocolit-o.

Andreea Marin a ajuns pe masa de operație

Desigur, Andreea are dificultăți când vine vorba de repaos, orice o cunoaște știind că nu își prea dă liber. Dar vine o vreme când vrând nevrând, orice workaholic trebuie să se oprească un pic din alergat. Dacă acum câteva luni, Andreea era nevoită să stea la pat din cauza unei probleme serioase la inimă, în weekend a fost supusă unei intervenții chirurgicale la coloană, operație pe care a anunțat-o încă de acum o lună și pentru care a făcut investigații amănunțite.

Andreea Marin a ajuns pe masa de operație

Andreea Marin alături de medicul care a operat-o

Andreea Marin: 'Ce era mai greu a trecut…'

La doar câteva ore de la operația din zona cervicală, Andreea posta pe rețelele sociale următorul mesaj: 'Astăzi, este rândul meu să îi mulțumesc domnului @doctorzamfirescu, cu tot sufletul, ca pacient aflat, acum câteva ore, pe masa de operație, sub bisturiul său. Ce era mai greu a trecut. Mulțumesc întregii sale echipe și doamnei doctor anestezist Irina Luca, a cărei căldura și grijă sunt atât de prețioase pentru pacientul ce întră cu emoție în sală, pentru operație. Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa ca de acum … voi zbura.'

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

Citește și:

Ce poreclă a primit Meghan Markle de la angajații Palatului. Ducesa de Sussex e greu de oprit!

Gabriela Cristea a cheltuit peste 30.000 de euro ca să rămână însărcinată și a trecut prin chinuri groaznice: 'A fost cea mai grea perioadă din viața mea'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro