Andreea Marin se întoarce în televiziune. Unde va putea fi văzută vedeta: „Cum ar fi să inventez vreo Vulpița”

Publicat pe

Andreea Marin se întoarce în televiziune și nu oriunde, ci la postul la care a debutat cu celebra emisiune Surprize, Surprize. Andreea Marin a semnat deja contractul cu TVR și urmează să apară pe sticlă cât de curând. Vedeta a spus că i s-a propus să construiască un nou format cu care să revină „acasă', la televiziunea națională.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mai mult, Mircea Radu a anunțat noul proiect pe pagina lui de Facebook, însă mesajul a fost șters ulterior:

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire.După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

Citește și: Raluca Arvat dezvăluie motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl copilului ei, deși formează un cuplu de 13 ani:„Eu și Bogdan am vrut să…’/ EXCLUSIV

'O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie într-una și fără rost? V-ați săturat, da?…Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR', a scris Mircea Radu pe contul său de pe o rețea de socializare.

Andreea Marin se întoarce în televiziune. Unde va putea fi văzută vedeta: „Cum ar fi să inventez vreo Vulpița'Andreea Marin se întoarce în televiziune. Unde va putea fi văzută vedeta: „Cum ar fi să inventez vreo Vulpița'

În legătură cu marea revenire pe micile ecrane, Andreea Marin a declaraT:

'Am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc'

Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamna munca la TV. Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR. M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea buna. Televiziunile care aveau dinainte astfel de formate știu bine prin câte greutăți trec în aceasta perioadă și e o doză de nesiguranță a sănătății pe care e bine sa o eviți, pentru un timp. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent', a spus ea, pentru Unica.ro.

Mai mult, vedeta vorbește despre un format asemănător cu cel care a consacrat-o.

Copiii de azi nu se născuseră acum 20 de ani, când eu făceam „Surprize, Surprize'. Și totuși, știu de la părinții lor ce a înseamnat acea experiență puternică, întrajutorarea, umanismul, generozitatea, dar și profesionalismul, valori care au definit acel program. Ce e bine clădit, pe o bază solidă, nu se uită, iată. Trezește nostalgie. Dorința revederii. Într-o formă sau alta, eu tot ce fac mereu înseamnă… surprizele plăcute ale vieții. Fie ca e vorba de alte proiecte, de campanii umanitare care ating atâtea inimi și ajuta mii de oameni, de munca mea ca Ambasador UNICEF care m-a legat și de copiii de azi, de generațiile noi… De aceea, ce a fost bun nu se uită, aceasta e explicația. Dar eu nu sunt omul care să se agațe de trecut, fie el și unul frumos. Învăț din el, însă construiesc mereu privind înainte', a spus Andreea Marin, potrivit unui comunicat al TVR.

„Chiar cu riscul de a nu fi populară, refuzând prostituția practicată adesea la TV '

„În primul rând, ar trebui cumva ca toată lumea să dea bir cu fugiții, știind că într-adevăr e o misiune grea să te lupți cu bârfe, controverse și personaje dubioase prezente pe ecran la alte posturi TV? Eu nu voi face asta. Ca și în viata reală, voi avea aceeași atitudine și pe micul ecran. Nu fug, nu abandonez, nu-mi dictează ce să fac nimeni altcineva decât propria conștiința. Sunt conștientă că multe aspecte care duc la vizibilitatea unui program tv nu țin de mine, pur și simplu, motiv pentru care nimeni nu se poate aștepta la minuni din primul sezon, dacă gândește rațional. Un format nou pe un tronson care nu-ți dăruiește confortul audienței deja câștigate, asa cum am învățat foarte bine lecția de la mentorul meu de odinioară, regizorul Valeriu Lazarov, se clădește în timp, trebuie răbdare, atenție, reglaj fin, educarea publicului spre ceva mai curat și benefic, pas cu pas. Cine nu are această răbdare e limpede că nu se pricepe sau nu caută să investească în ceva bun, valoros, ci își dorește un succes rapid, facil, obținut pe orice cale. Mai știu și că eu nu am voie sa cobor ștacheta în privinta conținutului, aș dezamăgi întocmai publicul care iată, mă îmbrățișează și azi, după atâta timp. Istoria mea și a oamenilor care au devenit telespectatorii mei e una profundă, suntem legați la nivel personal, nu ne desparte un ecran de televizor. Ne bat inimile la fel. Cum ar fi să fac orice pentru audiență, după 3 decenii de decență, de cale dreaptă și lucruri bine făcute, cum ar fi să inventez vreo Vulpița, vreun Urs Panda, vreo Cioara Vopsită, doar pentru a forța niște amărâte de puncte de audiență? Nu, să ne înțelegem: televiziunea națională are o altă misiune. Chiar cu riscul de a nu fi populară, refuzând prostituția practicată adesea la TV – știu, e un cuvânt dur, dar exprimă foarte tranșant o realitate. Chiar și cu limitările impuse de investiția în formate, care nu e atât de solidă precum la privat. Chiar și cu legislația diferită, care o dezavantajează când e vorba de spațiul publicitar. Cert e că nu mi-aș lasa copilul să se uite în veci la programe cu personaje precum cel menționat anterior, mi-ar fi teamă pentru ceea ce ar putea… „învăța'. „Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încantat, motivat, de a afla ceva nouce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru', a spus Andreea Marin.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter