Andreea Marin – „Uneori, ca să simţi fericirea e nevoie de atât de puţin”

Publicat pe

În urmă cu puţin timp, Andreea Marin a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk, cel de-al treilea soţ, cu care a fost căsătorită aproape 3 ani.

 

andreea-marin3

 

În ciuda sentimentelor profunde investite în această relaţie, drumurile celor doi s-au despărţit: „Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul', spunea Andreea fară a da amănunte despre motivele care au făcut-o să ia această decizie.

 

violeta

 

Acum, vedeta încearcă să-şi continue liniştită viaţa alături de cele mai mai dragi fiinţe din viaţa ei: Violeta, fetiţa ei, şi pisica pe nume Ghetuţa, pe care o are de ceva timp.

 

andreea-marin4

 

Andreea le-a surprins dormind, iar sufletul său s-a umplut de bucurie: „Nici n-am terminat de citit, ca ele, pisicile din viata mea – Violeta si Ghetuta, nu razboinicile din carte – au si adormit… uneori, ca sa simti fericirea e nevoie de-atat de putin: doar sa privesti ce iubesti, in liniste deplina, cu sufletul in pace… Somn lin, vis senin!”

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă