Andreea Răducan a făcut nuntă în acest weekend

Publicat pe

În urmă cu o săptămână, Andreea Răducan s-a căsătorit civil, iar în acest weekend a făcut nunta.

 

Fosta mare gimnastă s-a căsătorit cu iubitul ei, Daniel Tandreu, împreuna cu care trăieşte o poveste de dragoste de aproximativ 4 ani.

 

Andreea a arătat superb în rochia albă, simplă, dar atât de elegantă, cu aplicaţii de pietre în zona gâtului şi a mijlocului. Un voal lung si un buchet de flori albe a fost tot ce a mai avut nevoie Andreea în această zi specială.

 

Printre inviaţii săi s-au aflat Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, foştii antrenori Mariana Bitang şi Octavian Bellu, dar şi colegele sale de la lotul de gimnastică al României.

 

„Casa de piatra, dragilor! Felicitări, Andreea Răducan şi Daniel', a fost uararea pe care Nadia le-a făcut-o mirilor, fosta mare gimnastă postând mai multe fotografii de la petrecerea care a avut loc la un local din Pipera.

 

Andreea Răducan a împlinit de curând 33 de ani şi a organizat cu acest prilej o petrecere la care le-a avut alături pe unele dintre cele mai bune prietene ale sale.

 

Foto: Facebook

 

Andreea Răducan a făcut nuntă în acest weekendAndreea Răducan a făcut nuntă în acest weekend
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter