Andreea Răducan s-a căsătorit. Primele imagini de la Starea Civilă

Publicat pe

Fosta mare gimnastă Andreea Răducan s-a căsătorit miercuri cu Daniel Tandreu, împreuna cu care trăieşte o poveste de dragoste de aproximativ 4 ani.  

 

Şi deşi în Bucureşti a plouat foarte mult, cei doi miri si-au făcut apariţia la Starea Civilă de la Primaria sectorului  1 cu zâmbetul pe buze. Octavian Bellu, Mariana Bitang, fostii antrenori ai Andreei, precum si colege ale acesteia de la lotul de gimnastica al Romaniei i-au fost alaturi in aceasta zi speciala.

 

Andreea a fost foarte elegantă într-o rochie roz peste care a purtat un trenci crem. Daniel, alesul ei, are 34 de ani, este specialist in fonduri şi investiţii şi a trăit mult timp în Germania împreuna cu familia lui. Acesta a jucat tenis, iar pe Andreea a cunoscut-o într-un parc din Bucureşti.

 

Daniel a cerut-o în căsătorie pe Andreea la începutul acestei veri la Crucea Cariaman.

 

Foto: Gotfrieg Shomphel / Mediafax / Hepta

 

Andreea Răducan s-a căsătorit. Primele imagini de la Starea CivilăAndreea Răducan s-a căsătorit. Primele imagini de la Starea Civilă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter