Andreea Raicu, Dana Rogoz şi Laura Cosoi, pe covorul roşu la Cannes. Cât de stylish au fost!

Publicat pe

Festivalul de film de la Cannes atrage la fel ca în fiecare an numeroase celebrităţi care vin aici pentru a trăi o experienţă unică.

 

Printre starurile invitate anul acesta pe Croazetă s-au aflat şi 3 vedete din România, Andreea Raicu, Dana Rogoz şi Laura Cosoi care au strălucit cu adevărat pe covorul roşu.

 

Cele 3 au arătat minunat în rochiile lor elegante şi au atras toate privirile. Andreea Raicu a ales o rochie neagră, lungă, incredibil de sexy, semnată de designerul Maria Lucia Hohoan.

 

Laura Cosoi a mizat pe o creaţie a designerului Stephan Pelger, unul dintre creatorii ei preferaţi, rochia albă cu decolteu adânc şi trenă, de inspiratie retro, scoţându-i în evidenţă silueta perfectă. Dana Rogoz a arătat incredibil de bine înt-o rochie verde greenery, culoarea anului, cu corset, purtand semnatura designerului Ludmila Corlățeanu.

 

Cele 3 vedete au primit numeroase felicitări pentru look-ul lor de aseară, când au asistat la proiecţia filmului „Nelyubov” (Loveless).

 

Foto: Facebook

 

Andreea Raicu, Dana Rogoz şi Laura Cosoi, pe covorul roşu la Cannes. Cât de stylish au fost!Andreea Raicu, Dana Rogoz şi Laura Cosoi, pe covorul roşu la Cannes. Cât de stylish au fost!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter