Andreea Raicu nu este de acord cu opiniile Oliviei Steer. Ce spune despre soția lui Andi Moisescu: ”Ea nu avea niște teorii valide”

Publicat pe

Părerile Oliviei Steer au stârnit multe controverse, iar Andreea Raicu a avut și ea o reacție. Fosta prezentatoare TV consideră că a fi persoană publică împlică multă responsabilitate, mai ales că oamenii sunt influențați de cei pe care îi văd la televizor.

Invitată într-o emisiune TV, Andreea Raicu și-a pus opinia despre apariția Oliviei Steer la 'Vorbește lumea', acolo unde a avut loc celebra dezbatere dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu.

'Ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite', a spus Raicu, la Digi 24.

Fosta prezentatoare TV este de părere că o persoană publică trebuie să aibă mare grijă la părerile pe care le emite, pentru că oamenii de acasă pot fi influențati foarte ușor.

„Cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor. Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune?', a mai explicat Andreea Raicu.

Citește și: Cum arăta și ce poreclă avea Andreea Raicu acum câțiva ani, când se înfometa. Nu era deloc flatantă!

Citește și: Reacția Oliviei Steer, după ce băiatul ei i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian: 'Am avut un nod în gât'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter