Andrei Ștefănescu a confirmat! A fost infectat cu noul coronavirus și se află internat: ”Sunt asimptomatic. Medicii mi-au spus că starea mea se poate degrada”

Publicat pe

Andrei Ștefănescu a făcut primele declarații cu privire la infectarea cu COVID-19, după ce acesta a luat contact cu Marcel Pavel, confirmat și el cu virusul.

El se află momentan internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, din Capitală, acolo unde este internat și Marcel Pavel.

Dacă Marcel Pavel a avut simptome, lucru pe care l-a declarat și el, Andrei Ștefănescu spune că nu a avut absolut nimic. Oficialii postului i-au obligat pe toți concurenții să își facă testul, pe cei care au luat contact în ultimele zece zile cu Marcel Pavel, ceilalți nefiind obligați să o facă.

Andrei Ștefănescu a confirmat! A fost infectat cu noul coronavirus și se află internat: 'Sunt asimptomatic. Medicii mi-au spus că starea mea se poate degrada'Andrei Ștefănescu a confirmat! A fost infectat cu noul coronavirus și se află internat: 'Sunt asimptomatic. Medicii mi-au spus că starea mea se poate degrada'

Sunt asimptomatic si astept cu mare nerabdare sa calc din nou pragul acestei emisiuni, Te cunosc de undeva. Nu am niciun fel de nicio problema. Medicii mi-au spus ca oricand starea unui asimptomatic se poate degrada. Trebuie sa stau sub supravegherere. Nu m-am gândit niciodată că aș putea să mă îmbolnăvesc, dar există un risc. Eu mi-am asumat riscul, am venit să filmez și asta este, se întâmplă. Sunt convins că o să fim bine', a spus prezentatorul Tv.

El și-a exprimat speranța că totul va fi bine și a mai spus că și-a asumat orice risc, în momentul în care a decis să vină la filmări.

El va rămâne sub supravegherea medicilor până în prima săptămână din luna iulie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter