Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

Publicat pe

Angela Similea pare că este urmărită de ghinoane, de la moartea soțului ei. Artista a ajuns să locuiască la prieteni, iar asta pentru că refuză să mai meargă în locul în care a stat împreună cu Victor Surdu. A rămas văduvă şi a pierdut mai multe proprietăţi din cauza unor datorii la bancă. De atunci şi-a scos casa la vânzare şi locuieşte pe la prieteni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Artista nu a putut locui singură în vila imensă din comuna Belciugatele, așa că s-a mutat în zona Plevnei, în vila unor prieteni care locuiesc peste hotare şi s-au oferit să o ajute.

Au trecut 9 ani de când a plecat din vila cu 16 camere din satul Mataraua. Ca să scape de datorii, la 1 septembrie 2014 şi-a scos casa la vânzare. A cerut 750.000 euro, dar a lăsat la preţ, în speranţa că o va vinde. Au trecut 6 ani şi tot nu a reuşit să o vândă.

În 2009, Angela Similea şi regretatul ei soţ, Victor Surdu, nu au mai putut plăti ratele la bancă şi au acumulat datorii imense, pentru creditul contractat în anul 2007, de 700.000 de euro.

Tot în acest an i s-au îmbolnăvit mama, Gherghina, şi soţul, Victor Surdu. I-a pierdut pe rând: întâi mama, apoi soţul, apoi naşul de cununie şi unul dintre fraţi. A rărit apariţiile publice, iar anul trecut s-a lăsat de cântat. Totul a culminat luna aceasta, când a pierdut procesul pentru averea rămasă de la Victor Surdu.


Artista a rămas văduvă în 2011 şi, de atunci, în fiecare an merge la fiul și nepoții ei, stabiliţi în SUA.

Anul acesta însă, din cauza pandemiei de coronavirus, ea n-a mai putut pleca peste Ocean. De când restricţiile s-au ridicat, artista merge periodic să-şi încarce bateriile la Mănăstirea Samurcăşeşti din Ciorogârla.

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori. Prima dintre ele a fost cu Andi Constantin, electrician de meserie, de care s-a despărţit înainte să aibă copii. După el a urmat mariajul cu Sorin Movileanu, chitarist.

Cu acesta din urmă, Angela Similea are un fiu, căruia i-a dat numele tatălui său, Sorin. Mai târziu, fiul Angelei Similea şi al chitaristului Sorin Movileanu a fost înfiat de următorul soţ al artistei, Jan Hilgen, om de afaceri din Olanda. Solista s-a despărţit şi de omul de afaceri olandez în 1991, după 17 ani de mariaj.

Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteniDrama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

În perioada în care era cu Jan, interpreta a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Florin Piersic. Însă iubirea lor a fost una interzisă, întrucât amândoi erau căsătoriţi cu altcineva. În 1999, Angela Similea s-a căsătorit cu Victor Surdu, bărbatul care a aşteptat-o timp de 30 de ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter