Angelina Jolie, George Clooney, Nicole Kidman – Vedetele strălucesc pe covorul roşu de la Toronto

Publicat pe

Ca în fiecare an, Festivalul de film de la Toronto, ajuns la cea de-a 42-a ediţie, atrage un număr impresionant de staruri. Pe covorul roşu au defilat până acum George Clooney, Nicole Kidman, Jennifer Lawrence sau Angelina Jolie.

Vedetele şi-au prezentat cele mai recente film

Angelina Jolie, George Clooney, Nicole Kidman – Vedetele strălucesc pe covorul roşu de la TorontoAngelina Jolie, George Clooney, Nicole Kidman – Vedetele strălucesc pe covorul roşu de la Toronto

e şi au avut o nouă ocazie să strălucească la unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de film şi să deschidă un nou sezon al premiilor în cinematogragie care va culmina cu ceremonia Premiilor Oscar de anul viitor.

Angelina Jolie a fost cea mai aşteptată vedetă, iar frumoasa actriţă nu a dezamăgit, făcându-şi apariţia într-o rochie neagră, asimetrică, accesorizată cu pantofi cu tocuri înalte. Înconjurata de copiii ei, actriţa şi-a prezentat la Toronto cel mai recent film, „First they killed my father'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter