Angelina Jolie se mărită! Cine e misteriosul “Nr. 4”?

Publicat pe

La un an și jumătate de la despărțirea de Brad Pitt, desi fanii încă mai speră la o împăcare, iată că o veste neașteptată ține prima pagină a publicațiilor din lumea întreagă: Angelina Jolie se mărită! După câte se pare, viitorul tată al celor 6 copii ai săi este o partidă excelentă!

Angelina Jolie se mărită! Soțul nr. 4 este un miliardar britanic.

Angelina Jolie se mărită! Soțul nr. 4 este un miliardar britanic.

După despărțirea de Brad Pitt, actrița a fost destul de low profile, singurele ei ieșiri în public având loc în prezența copiilor, așadar vestea că Angelina Jolie se mărită a luat pe toată lumea prin surprindere. Conform unei prietene apropiate de-ale sale, Angelina nu și-a pierdut chiar tot timpul plângând după fostul soț – actrița se întâlnește de ceva vreme, în secret, cu un bărbat, iar relația este una mai mult decât serioasă, cei doi având de gând să se căsătorească. „Se vede de aproape un an cu un filantrop miliardar britanic. În timp, relația lor s-a transformat în dragoste adevărată', a spus sursa, care a dorit să-și păstreze anonimatul.

1

Deși pentru Angelina Jolie căsnicia nu ar trebui să mai fie un deziderat, ea fiind căsătorită deja de trei ori până acum – cu actorul Jonny Lee Miller (1995-1997), cu băiatul rău al Hollywoodului, Billy Bob Thornton, timp de doi ani, la începutul anilor 2000, iar în 2014 cu Brad Pitt –, de data aceasta actrița chiar este convinsă că și-a găsit sufletul-pereche. Conform publicației Life&Style, Angelina nu mai are de gând să piardă timpul și a decis să ducă relația la un alt nivel, nunta urmând să aibă loc în Londra, anul acesta, după ce se va finaliza divorțul cu Brad.

Angelina Jolie şi cei 6 copii ai săi

Angelina Jolie şi cei 6 copii ai săi

Se pare că actrița este atât de îndrăgostită, încât ea a fost cea care și-a cerut iubitul de soț… Ea și-a descris iubitul ca fiind un „bărbat bine, distins, îndrăzneț, spiritual și unul dintre cele mai frumoase suflete pe care le-a întâlnit. Este cea mai neașteptată relație a vieții Angelinei, dar ea crede că este bărbatul care i-a fost cu adevărat menit', adaugă sursa. În plus, vestea bună este că cei 6 copii ai Angelinei – Maddox, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 11, și gemenii Knox and Vivienne, 9 – abia așteaptă să-și conducă mama la altar.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter