Angelina Jolie şi Brad Pitt – La premiera de la Los Angeles a celui mai nou film al lor, “By the Sea”

Publicat pe

Cel mai glam cuplu de la Hollywood, Brad Pitt şi Angelina Jolie, a oferit o reprezentaţie strălucitoare pe covorul roşu de la Los Angeles.

 

A fost seara în care cea mai nouă peliculă a lor, filmul By the Sea', regizată de Angelina, a avut premiera. Au trecut 10 ani de când Brad Pitt şi Angelina Jolie nu au mai jucat împreună, de la Mr. And Mrs. Smith', film pe platourile căruia s-au îndrăgostit.

 

Între timp, cei doi au devenit părinţii a 6 copii, iar anul trecut s-au căsătorit în Franţa în cadrul unei ceremonii discrete.

 

Angelina a ales pentru această apariţie o rochie argintie, fără umeri, iar Brad a arătat impecabil în costum negru cu papion. Alături de ei, pe covorul roşu, au mai păşit Melanie Laurent şi Melvil Poupaud, care s-au înscris în aceeaşi notă glam.

 

Foto: Hepta

 

Angelina Jolie şi Brad Pitt – La premiera de la Los Angeles a celui mai nou film al lor, By the Sea'Angelina Jolie şi Brad Pitt – La premiera de la Los Angeles a celui mai nou film al lor, By the Sea'

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter