Anjia - La fel de frumoasă precum celebra ei mamă, top modelul Alessandra Ambrosio

Publicat pe

Alessandra Ambrosio este un top model de renume, ea reuşind să-şi construiască atât o carieră de succes, cât şi să-şi întemeieze o familie frumoasă.

 

Alessandra este mama a doi copii, o fetiţă şi un băiat, al caror tata este omul de afaceri Jamie Mazur, în compania cărora este văzută extrem de des.

 

Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta, când Alessandra, îmbrăcată într-o salopetă în dungi, a fost surprinsă alături de Anjia şi Noah. La 7 ani, Anjia este o frumuseţe de fetiţă, ea pozând cu nonşalanţă pe străzile din California.

 

Îmbrăcată într-un costum de balet, cu o acadea în gură şi un buchet de flori în braţe, Anjia promite să calce pe urmele mamei sale şi demonstrează că frumuseţea este o moştenire de familie.

 

Foto: Hepta

 

Anjia - La fel de frumoasă precum celebra ei mamă, top modelul Alessandra AmbrosioAnjia - La fel de frumoasă precum celebra ei mamă, top modelul Alessandra Ambrosio

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter