Anna Lesko s-a enervat cumplit pe concurentele de la Ferma: „Toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite”

Publicat pe

Anna Lesko este cunoscută pentru sinceritatea ei. De altfel, ea nici nu are prea multe prietene în showbizul românesc. Acum, vedeta participă la Ferma, de pe ProTv, acolo unde a reușit imediat să se impună ca lider și a știut cum să se comporte cu fiecare membru al echipei sale pentru ca lucrurile să decurgă spre bine. De multe ori, Anda Adam a dat-o ca exemplu pe Anna, adversara ei în show, pentru cât de bine își manageriază echipa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sătulă de fițele colegelor alături de care participă la reality show-ului Ferma. Săteni vs Orășeni, cântăreața Anna Lesko a ținut să le ironizeze, arătând că acestea nu sunt pregătite să dea piept cu greutățile vieții.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-september-2020-small-170-763x1024.jpg

Anna Lesko se află printre cei 16 concurenți care s-au înscris la noul show difuzat de Pro TV, iar compania se pare că nu-i prea priește. Vedeta este iritată de atitudinea unor colege care se plâng tot timpul și a ținut să le transmită acest lucru prin intermediul unui clip postat pe o rețea de socializare.

Citește și: Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. A fost amenințată:„Te blestem, că asta meriți’

Anna Lesko s-a enervat cumplit pe concurentele de la Ferma: „Toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite'Anna Lesko s-a enervat cumplit pe concurentele de la Ferma: „Toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite'

„Observ la foarte multe femei, toate se vaită, mă, toate sunt foarte obosite si foarte nemulțumite. Ele toate au nevoie de multe bone, de foarte multe bone! Au nevoie de foarte multe femei de serviciu în viața lor', a spus Anna Lesko în filmulețul pe care l-a realizat în platourile emisiunii și pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

La scurtă vreme, au venit și reacțiile, din partea celor care o urmăresc și care o susțin. Una dintre admiratoarele Annei, probabil la fel de iritată ca și vedeta, nu s-a putut abține și și-a spus părerea.

„Pentru că nu sunt femei adevărate, maimuțe jupuite, figuri de 2 lei. S-au făcut și ele mari doamne cu servitori, au uitat de unde au plecat. Cea mai top femeie! Super stabilă și inteligentă', a scris admiratoarea Annei Lesko.

Anna Lesko, în lacrimi la Ferma

Anna Lesko a izbucnit în lacrimi la Ferma, măcinată de dorul fiului ei. Anna Lesko de la Ferma i-a spus colegei sale, Ana-Maria Ababei, cât de dor îi este de Adam.

Citește și: Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

Mă emoționează foarte tare’, a precizat Anna Lesko, vizibil afectată.

‘Ce anume?’, a întrebat-o colega sa.

‘Adam… Adam este singurul lucru pe lumea asta care mă emoționează atât de tare’, a fost răspunsul concurentei de la Ferma, care a fost apoi consolată de Anda Adam, mamă la rândul ei, care i-a înțeles imediat reacția.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter